Zabavna Igra Matematike

Zabavna Igra Matematike – matematika protiv zombija igrica, jedna od najboljih Matematičke igre čeka da ga preuzeti besplatno! On kombinuje zombi igre i edukativne igre za decu u jednoj zabavnoj igri.

Get it on Google Play

Deca vole zombi igre, posebno ako su to najbolje igrice pucanja, a roditelji vole edukativne igre za decu koje su takođe besplatne mozgalice igrice, pa smo ovom matematickom igricom zadovoljili i decu i roditelje. Vaš mozak će voleti ovu igru za matematiku, jer je na prvom mestu zabavna igrica, onda je to zombi matematicka igra za tinejdžere i sve u svemu to je odlicna igra matematika za decu i mozgalica. Prekinite da gubite vreme na Internetu, vec pocnite da igrate pametne igre za devojčice i za dečake.

Karakteristike Zabavna Igra Matematike – matematika protiv zombija

• Lepa grafika i interfejs
• Jedan matematicki genije se brani od brojnih zombija u ovoj zombi pucackoj igrici za decu i njegovo jedino oružje je njegovo znanje matematike
• Zabavna matematika – sa svaki tačan odgovor ubijas zombija sa zašiljenim oštrim olovke, trouglovi, lenjirima i sestarima
• Osnovne matematičke operacije – sabiranje, oduzimanje, množenje i deljenje
• Matematika igra – izazovi svoj mozak na 30 nivoa – svaki nivo ima drugačiju igru bilo množenje igre, igra deljenja, igre oduzimanja ili najjednostavnije sabiranje igrica, koje ce potpomoci da brze racunate.
• Logicke igrice koje uključuju brojeve poboljšavaju psihički trening, testiraju vaš IQ,spremaju vas za Mensa-u, ali i vase reflekse, i poboljšavaju kognitivne funkcije i vizuelno pamćenje i pretvaraju vas u pravog matematičkog genija

Učenje nikada nije bilo lakše!

Pre svega ovo je obrazovna igra za tinejdžere i kul obrazovna igra za decu uzrasta 5,6,7,8,9,10 i gore. Pogodna je kao igra za malu decu, jer to je takođe jedna od igara za predškolce koja moze da pomogne deci kasnije u školi. Ove logicke igre i zabavne igre mozgalice uče decu da se bave osnovnom matematikom na duhovit i zanimljiv način. Znamo da matematika može da izazove dosta problema i za decu i roditelje, ali to ova besplatna matematicka igra može imati višestruku korist. To je najbolja igra za decu koja nudi različite matematičke vežbe da deca postanu pravi kraljevi matematike.

Sa druge strane, naučnici kažu da je mozak poput mišića i da mu je potrebna vezba, pa roditelji krenite u akciju sa igrom za odrasle i zabavnom logickom igricom. Svi mogu da uživaju u ovoj igri koja je porodična igra za devojčica i dečaka i koja će obezbediti zabavu tokom učenja.

Deco, ne bežite od matematičkih problema, jer oni nisu tako strasni kao što izgledaju! Zaustavi zombie invaziju uz pomoć ove zabavne igre za tinejdžere i zabavne igre za odrasle!

Preuzmite besplatnu igru za Android odmah!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s