Jednostavan Kalkulator

Simple Calculator


Get it on Google Play

Jednostavan Kalkulator: ravan dizajn i jednostavnost u jednom. Ovaj naucni digitron je izuzetno lak za korišćenje iako ima dovoljan broj opcija za svakodnevni život. Preuzmite aplikaciju i isprobajte sve funkcije ovog besplatnog kalkulatora.
Ako vam se ne sviđa vaš trenutni naucni digitron, ali ne znate koji izabrati u zamenu, vreme je da isprobate Jednostavan kalkulator, koje je izabrao, to je vrijeme za vas to probati jednostavan kalkulator, novi naucni digitron koji neće vas zbuniti svojom komplikovanošću, ali ima sve što je potrebno: osnovne aritmetičke operacije, izračunavanje procenta, trigonometrijske funkcije i još mnogo toga. Preuzmite Jednostavan kalkulator besplatno i uživajte u ravnom dizajnu i jednostavnosti.

JEDNOSTAVAN KALKULATOR – ZNAČAJKE

– Na jednostavan način se može sabirati, oduzimati, množiti, deliti i izračunati procenat
– Za napredne funkcije je potrebno provući prstom po ekranu nagore
– Stepeni i radiani
– Preciznost rezultata po Vašem izboru
– Ravan dizajn s višestrukim temama
– Napredni kalkulator je optimiziran za tablete

Uz razvoj tehnologije i naucni digitroni su napravili ogroman napredak, takođe. Sve je počelo s abakusom, računaljkom koja se postepeno razvila u aritmometar. Džepni kalkulatori kakve mi danas znamo su nastali 1960-ih i mnogo su se od tada promenili. Danas je džepni naucni digitron najpopularniji kao aplikacija koja ima sve što je potrebno za svakodnevni život. Nema potrebe za posebnim uređajima, osim ako niste naučnik, ali i tada Jednostavan Kalkulator može biti koristan. Preuzmite naucni digitron besplatno, istražite sve funkcije i zabavite se radeći matematiku!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s