Matematicke igre – Tvoj izazov

Math Challenge


Get it on Google Play

Testiraj svoje matematičke veštine uz igru Matematicke igre – Tvoj izazov!

Zabavni zadaci iz matematike te čekaju da ih rešiš! Igraj Matematicke igre – Tvoj izazov i reši što više zadataka pre nego što vreme istekne! Ovakve matematicke igre za decu otkrivaju najbrže mislioce, zato požuri da saznaš kako će prosti matematicki zadaci otkriti ko je najbrži u tvojoj porodici ili među prijateljima. Dobro je očistiti prašinu sa mozga s vremena na vreme – instaliraj Matematicke igre – Tvoj izazov i razmrdaj vijuge!

KARAKTERISTIKE MATEMATICKE IGRE – TVOJ IZAZOV:

– Neograničen broj nivoa
– Matematika zadaci: sabiranje, oduzimanje, množenje, deljenje
– Matematičke jednacine s jednom promenljivom
– Brzi tempo (ovo zahteva brzo razmišljanje)
– Lako se igra
– Globalna rang lista – proveri kako se rangiraš u svetu

Pomoću Matematicke igre – Tvoj izazov, zadaci iz matematike se rešavaju kroz zabavu. Brze matematičke igre su matematicke mozgalice koje testiraju tvoj fokus, brzinu i matematičke veštine. Kada rešiš 5 matematičkih zadataka, napreduješ na viši nivo. Na svakom nivou imaš sve manje vremena za rešavanje matematicke mozgalice, što znači da moraš misliti i reagovati brže. Svaki put kada pogrešiš, gubiš deo vremena na satu. Postaraj se da dobro poznaješ matematicke operacije jer veština i brzina su glavne osobine Matematicke igre – Tvoj izazov!

Matematicke igre – Tvoj izazov ti pomaže da vežbaš matematičke operacije i rešiš matematičke jednacine u konkurentnoj atmosferi. Matematicki zadaci rešeni u glavi postali su više fora koju izvodiš na žurci nego što je obavezna veština. Koliko dece znaš kojima je tablica mnozenja, tablica deljenja, sabiranje ili oduzimanje toliko lako da ove matematicke igre reše u glavi za sekundu? Malo, zar ne? Ova matematicka igra za decu će ti pomoći da utreniraš svoj mozak da može raditi baš to! Matematicke igre – Tvoj izazov nije samo brza igrica matematika. Ova matematicka igra je zabavan alat za poboljšanje tvojih mentalnih matematickih veština!

MATEMATICKI ZADACI KOJI SE NALAZE U MATEMATICKE IGRE – TVOJ IZAZOV:

12 ? 4 = 3
15 : ? = 5
13 x 5 =?
5 ? 8 = 13

Testiraj svoje znanje ili izazovi prijatelja na matematički duel – igrajte matematike igre za decu kako bi proverili svoje znanje matematičkih operacija. Instaliraj Matematicke igre – Tvoj izazov – to je zabavna matematicka igra za decu koja ti pomaže da aktiviraš svoj mozak i poboljšaš matematičke veštine dok se igraš.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s