Diktafon – Snimanje Glasa

Easy Sound Recorder


Get it on Google Play

Diktafon – Snimanje Glasa je besplatna aplikacija za snimanje glasa za Android™, savršen za one kojima treba brz i jednostavan način da zabeleže detalje! Ovaj besplatni snimac razgovora je vrlo jednostavan. Ima samo jedno dugme da započneš i završiš audio zapis. Snimanje zvuka se automatski čuva u aplikaciji i daje ti jednostavan pristup audio zapisu. Imaš opciju da imenuješ i podeliš audio zapis koji je tvoj snimac zvuka zabeležio putem e-maila, društvenih mreža, Dropbox-a, itd. Nikad se ne zna kad će ti zatrebati aplikacija za snimanje razgovora (a trebaće ti), zato preuzmi Diktafon – Snimanje Glasa sada!

Ova besplatna Android aplikacija za snimanje zvuka stvarno može uštedeti vreme mnogim ljudima koji moraju obratiti pažnju na detalje: poslovnim ljudima, audio profesionalcima, inženjerima zvuka, DJ-evima, advokatima, novinarima, studentima, muzičarima, anketarima, nastavnicima i mnogim drugim!

KARAKTERISTIKE APLIKACIJE DIKTAFON – SNIMANJE GLASA:

– Jednostavan način za snimanje
– Pošalji audio zapise putem e-maila, SMS-a, MMS-a, WhatsAppa, Dropboxa, Vibera, itd. pomoću ove aplikacije za snimanje zvuka
– Zvučni zapis se snima u pozadini (čak i kada je ekran isključen)
– Imenovanje audio zapisa
– Visok kvalitet zvuka
– Popis datoteka je jednostavan za korišćenje
– Brisanje datoteka direktno iz aplikacije

Možeš koristiti Diktafon – Snimanje Glasa za snimanje predavanja ili snimanje razgovora za vreme sastanaka kad su sitni detalji važni za tvoj posao. Kada imaš snimac razgovora na svom Android uređaju, to može učiniti tvoj život lakšim, jer u odnosu na hvatanje beleški, Diktafon – Snimanje Glasa štedi vreme!

Ovaj besplatan snimač zvuka je jednostavan i funkcionalan alat za snimanje zvuka. Ova aplikacija za snimanje glasa sjaji u svojoj jednostavnosti i ispoliranom dizajnu. Diktafon – Snimanje Glasa olakšava snimanje i reprodukciju glasa na tvom pametnom telefonu ili tabletu!

NAPOMENA: Diktafon – Snimanje Glasa nije aplikacija za snimanje telefonskih poziva. Ako želite da ovaj snimac glasa za Android bude vaš lični alat za snimanje predavanja ili snimac razgovora, prvo pitajte drugu stranu za dozvolu za snimanje pre nego što počnete snimanje razgovora.

Ova besplatna aplikacija za snimanje zvuka je jednostavna, korisna i od velike pomoći u mnogim slučajevima. Svi moraju imati jedan snimac zvuka na svom uređaju! Preuzmi Diktafon – Snimanje Glasa sada!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s