Ogledalce Ogledalce

featured

“Ogledalce, ogledalce moje kazi mi na svetu najlepsi ko je? ” Ti, naravno! Besplatna aplikacija za Android “Ogledalce Ogledalce” će vam pomoci da uvek izgledate savršeno!

Get it on Google Play

Vaš telefon nikada neće biti isti. “Ogledalce Ogledalce” aplikacija će se pretvoriti vaš Android telefon u fantastično čarobno ogledalo. Ovo je jedinstvena aplikacija koja sadrzi ogledalo sa toliko opcija koje će uciniti da zaboravite o svoja ogledalca koje ste imali pre. Samo vam je potreban Android telefon i prednja kamera za uživanje u mogućnostma koju vam aplikacija “Ogledalce Ogledalce” nudi.

Vi ste lepi! To pokazite svima!

Mi svi trebamo ogledala kad izlazimo van. Želite da proverite šminku ili frizuru i vidite je li sve u redu. Devojke obično imaju svoje mala ogledala u svojim tašnicama, ali ponekad su one su premale da bi tu stala ogledalca. Dečaci obično ne nose ogledala sa sobom, iako su i njima potrebna. Dakle, magicno ogledalo aplikacija je savršeno rešenje za svakoga. Nabavite je na vreme, pre nego što bude prekasno!

Zašto je “Ogledalce Ogledalce” aplikacija je bolja od običnih malih ogledala i prednje kamere?

– Možete koristiti opciju za zumiranje da bi dobili uvelicavajuce ogledalo. Sada možete bolje videti pojedinosti na vašem licu i stavite svoja kontaktna sociva na primer. Takođe ona postaje i ogledalo za šminkanje, najbolje koje ste ikada imali u vašem životu.

– „Zamrznite” svoj odraz i bliže pogledajte bez da pravite fotografiju. Ponekad vam je to potrebno da biste videli nešto što je izvan vidokruga sto nikada nije moguće uz obicna ogledala, sada je sve moguće s ovom opcijom.

– Snimite fotografiju kada se pogledate u ogledalo na telefonu i vidite kako ste lepi. Zatim sačuvajte svoju fotografiju ili je podelite sa svima na drustvenim mrezama, tako da svako može da vam se divi.

– Podesite svetlost da biste se bolje videli. Ponekad svetlo napolju ili u sobi nije tako dobro. Uz mala ogledala nećete videti ništa, ali s tom opcijom nikada više nećete imati takvih problema.

– Upalite svetlo na ogledalu da se vidite u mraku. To je super kad idete van noću, kada je vrlo važno da izgledate dobro i ogledalo sa osvetljenjem za dame je vrlo teško pronaći kada vam je potrebno.

– Posroje i brojni okviri za ogledala koje mozete odabrati kako bi ga personalizovali i napravili prelepo ogledalo.

Preuzmi aplikaciju “Ogledalce Ogledalce” i zaboravi na ogledalce za torbicu koje zauzima puno prostora, a može biti vrlo beskorisno bez odgovarajuceg svetla.
Nema više straha od loše sreće ako razbijete ogledalo. Sada možete imati dobar provod gde god se nalazite kada imate “Ogledalce Ogledalce” aplikaciju! Uživajte!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s