Matematicke Igrice za Dvoje

Matematicke Igrice za Dvoje je jedna zabavna igrica i edukativna igra za dva igrača. Ovo je najbolja igra za decu i kul igrica za odrasle! Preuzmite besplatnu aplikaciju za Android!

Get it on Google Play

+ Podeljeni ekran čini ovu mozglaicu igricu glavolomku igricom za 2 igraca
– Osnovni matematicki trening cini ovu matematika igricu za decu uzrasta 5 i više
x Ova besplatna igra matematike za decu poboljšava matematičke sposobnosti, reflekse i koncentraciju
÷ Obrazovna igra za tinejdžere koja je istovremeno besplatna zabavna igra

Vezbajte matematiku u trci sa svojim prijateljima! Ovo je igra za devojčice i igra za decake, ili da budem precizniji – ovo je najbolja igra na svetu. Ekran je podeljen na dva dela pa je zato veoma pogodan za duel igre. Ovo je reakcija igra i koncentracija igra koja stimulise mozak na pozitivan način. Igice za vise igraca su u ovom trenutku u modi, pa je zato najbolje igrati igricu sa prijateljima.

Matematicke Igrice za Dvoje je i besplatna igra za decu i popularna igrica za odrasle koja obuhvata osnovne matematičke operacije – sabiranje i oduzimanje, a tu je i opcija za vas da isključite oduzimanje ako želite, da na primer, date vasem predskolskom detetu da uci matematiku na zabavan način. Zato je ovo igra za decu uzrasta 4 godine, koja polaze u obdaniste. Ali da se ne zaustavljamo ovde, jer ovo je i igra matematike za 2. razreda osnovne skole i vise. Ako ne verujete nama, probajte i uverite se sami kako izazovna ova zabavna igra može biti.

Ova i slične matematičke igre su ono što čini matematiku zabavnom. Sve što treba da vas brine je da brzo date tačan odgovor na jednačinu, barem brže nego što vaš protivnik! Nemojte čak ni razmišljati o srećnom pogađanju – gubite 1 bod za svaki pogrešan odgovor. To je zabavna glavolomka, takmičarska i edukativna igra za decu i odrasle. Deco, odigrajte 10 partija za redom i spremni ste za test iz matematike u svojim školama, a vi roditelja okupite se i obnovite svoju matematiku uz pomoć ove igrice za 2 osobe!

Najbolje igrice za 2 igraca je teško videti danas, a ovo je jedna takva igrica! Potreban vam je igra za dve devojke ili dva dečaka, ili mešovita kombinacija – U svakom slučaju ova igra matematike je savršeno rešenje! Matematicke Igrice za Dvoje je zabavna matematicka igra koja suprotstavlja dva igrača jednog protiv drugog na istom mobilnom! Ko bi rekao da matematika može da bude toliko zabavna! Zaposlite mozak odmah!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s