Pistolj & Oruzje Zvuci

Pistolj & Oruzje Zvuci

Preuzmite aplikaciju ovde: http://gallery.mobile9.com/f/2762452/

Oružje! Revolveri! Pazite se! Pripremite se – napunite pistolj i uživajte u najboljoj Pistolj & Oruzje Zvuci aplikaciji!

Ova aplikacija vam donosi zvučne efekte kakve jos niste čuli! Vaš telefon sada moze imati “puska” zvuk. Svaki put kada dobijete poruku pomislicete kako je metak proleteo iznad vase glave. Ukoliko vam je tesko da se probudite ujutru, glasna pucnjava ce vas sigurno lako razbuditi. Opcije su velike, a možete izabrati kalibar koji vam najviše odgovara. Plus, možete skinuti sve ove zvuke oruzja, među kojima su i najpoznatiji Ak-47, RKM-60, Colt 6540 i UZI, besplatno ovde kod nas.

Imate šansu da dobijete besplatnu melodiju za svoj Android telefon. Takođe možete da se salite sa svojim prijateljima i da korsitite zvuke pištolja kako bi ih preplasili. Ako volite da igrate ratne igre, možete da koristite svoj telefon kao naoruzanje. Možete da zamislite da umesto povlačenja telefona iz džepa, vi ga vadite iz futrole, i za zvuk podesavate – sačmara zvuk i onda postajete vojnik na ratnoj misiji ili kauboj u sred vatre. Sa ovom odlicnom aplikacijom možete čuti mitraljez kad god želite, a mozete i da iznesete tešku artiljeriju kad god je potrebno!

Oružje, kubura, ili naoružanje je sredstvo ili instrument koji se koristi u cilju da se nanese šteta ili povrede živa bića, fizičke ili mentalne-veštačko strukture, ili sistema. U ljudskom društvu, oružje (Glock 17,Bazuka na primer) se koristi za povećanje efikasnosti u aktivnostima kao što su lov, sprovođenje zakona i ratovanje.

Život je stalna borba, i zato se pripremite dobro za teška vremena sa Pistolj & Oruzje Zvuci aplikacijom!

http://gallery.mobile9.com/f/2762452/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s