Zavijanje Vuka

Zavijanje Vuka

Preuzmite aplikaciju ovde: http://slideme.org/fr/application/wild-coyote-sounds

Pripremite se za jezive zvuke! Sa aplikacijom Zavijanje Vuka ste sigurni da ćete imati jedinstvenu zastrašujuću molediju na telefonu i neverojatan alarm koji će vas probuditi za sigurano i uplasiti sve oko vas.

Zavijanje vuka je zvuk vuka koji je jedan od najprepoznatljivijih zvukova u životinjskom svetu. To je razlog zašto je dobro imati te melodije, jer svako će obratiti paznju na vas kad vam telefon zvoni.

Zamislite pun mesec i neverojatan zvuk kojota koji zavija u daljini. Vukovi “pjevaju”, kao način da komuniciraju s drugim vukovima u coporu i kao način pratiti svoje članove obitelji. Ovi zvukovi su super kao zvuci za podvale i možete ih koristiti da se zabavite sa svojim prijateljima. Oni su puni sablasnih zvukova kao što je dug poziv kojota i drugih jezivih urlika i rezanja.

Zavijanje Vuka:
=============

– Postavite kao zvuk alarma / zvona / kontakt zvona / obavijesti zvuka
– Postavite timer igrati zvuk
– Postavite widget dugme sa omiljenm zvukovima na zaslon telefona
Bilješke:
=====

1. “Postavi kao alarm” naredba neće utjecati na postojeće alarme, samo novima ste stvorili. Možete izbrisati postojeći alarm i stvoriti novi.

2. Da biste postavili dodatak: Dugi klik na početnom zaslonu > Dodaj widget > Izaberite Zavijanje Vuka s popisa > odaberite zvuk

Bilješke:
=====

1. “Postavi kao alarm” naredba neće utjecati na postojeće alarme, samo novima ste stvorili. Možete izbrisati postojeći alarm i stvoriti novi.

2. Da biste postavili widget: Dugi klik na početnom zaslonu > Dodaj widget > Izaberite Zavijanje Vuka s popisa > Odaberite zvuk

Do početka razvitka poljoprivrede i stočarstva vuk je bio najrasprostranjenija zvijer na zemlji. Bio je rasprostranjen u cijeloj Europi i Aziji sve do sjeverne Afrike kao u sjevernoj Americi. U velikim dijelovima tog nekada divovskog područja rasprostranjenosti, a naročito u zapadnoj Europi i sjevernoj Americi, ljudi su ga gotovo iskorijenili. U istočnoj Europi, na Balkanu, u Kanadi, Sibiru, Mongoliji i u manjoj mjeri u Iranu još postoje veće međusobno povezane populacije vukova. Inače, može ga se sresti još samo u malim, međusobno izoliranim zajednicama koje obuhvaćaju i manje od 100 životinja.

Ako želite slušati vuk zavija i volite ove prekrasne životinje, sigurno ćete ljubav tih zvukova. Zamislite vučjeg čopora u pun mjesec i uživati u zvucima.

Uživajte to Zavijanje Vuka aplikaciju!

http://slideme.org/fr/application/wild-coyote-sounds

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s