Leptir Bojanke za Odrasle

butterfly coloring pages for adults


Get it on Google Play

Leptir Bojanke za Odrasle je bojanka za odrasle koju čine crteži za bojenje ukrašeni mandala dizajnom koji je osmišljen kako bi ti pomogao da se zabaviš i pobegneš od stresa. Terapija bojama nikad nije bila lakša i zabavnija! Preuzmi aplikaciju Leptir Bojanke za Odrasle danas.
Ova bojanka za odrasle koju čine prelepi crteži leptira za bojenje je vrlo jednostavna za korišćenje. Uživaćeš u velikom broju nijansi boja i imati vlastitu galeriju za čuvanje vlastitih umetničkih dela. Smirujuća i opuštajuća muzika daje lekovitu moć ovoj anti stres bojanci za odrasle! Bojanke za odrasle kao što je ova vode ka miru i harmoniji. Provešćeš sate opuštajući se uz prelepe crteže leptira iz ove bojanke za odrasle koja uključuje dizajn mandala bojanke. Samo odaberi omiljenu boju i klikni na ekran da počneš sa bojenjem!

KARAKTERISTIKE:

★ Pozadinska muzika se uključuje i isključuje
★ Više paleta boja
★ Moja paleta – napravite vlastitu paletu boja
★ Razne nijanse boja
★ Veliki izbor filtera i tekstura da ukrasite svoju obojenu sliku
★ Podelite svoje radove na Facebook-u, Twitter-u i / ili Instagram-u
★ Moji radovi: sačuvajte svoju umetnost u privatnoj galeriji
★ Zumiranje za detaljno bojenje

POKAŽI SVOJU KREATIVNOST POMOĆU APLIKACIJE LEPTIR BOJANKE ZA ODRASLE

Ako te je ikada mučila pomisao da nisi kreativna osoba, bila je totalno pogrešna. Uz Leptir Bojanke za Odrasle, otkrićeš svoju kreativnost, čak i više od toga. Mandala dizajn koji krasi ove bojanke za odrasle će ti pomoći da napraviš kombinaciju omiljenih boja. Umirujuća muzika će ti pomoći da opustiš svoj um i pronađeš svoj zen. Mnogi korisnici bojanki vole da boje pre odlaska na spavanje. Kako pokrenuti vlastiti put do harmonije i mira? Dovoljno je udobno se smestiti u svom krevetu sa telefonom ili tabletom, izabrati omiljenu boju i početi.

LEPTIR BOJANKE ZA ODRASLE: VIŠE OD ANTISTRES BOJANKE ZA ODRASLE

Za leptire se veruje da simbolizuju promenu, radost i boju. Mandala dizajn u ovoj bojanci za odrasle sa crtežima leptira pomaže ti da izraziš svoju kreativnost. Postoje stotine načina da se oboji jedan jedini crtež za bojenje, upravo zbog Mandala stila koji je inkorporiran u crteže. Ne čekaj previše, samo ćeš izgubiti dragoceno vreme. Preuzmi Leptir Bojanke za Odrasle sada i uživaj!

PREDNOSTI BOJANKI ZA ODRASLE

Bojanke za odrasle nam mogu pomoći da se nosimo sa stresom i povećamo trezvenost misli. Bojenje je pametan način da se podstakne kreativno razmišljanje i razvoj ličnosti. Jedan od najboljih načina da ublažite anksioznost i eleminišete stres je da uposlite ruke. Istraživanja su dokazala da bojanke za odrasle mogu biti mesto za probistrivanje misli i beg od svakodnevnih izazivača stresa. Takođe, bojenje će te vratiti u neka jednostavnija vremena i podsetiti te na bezbrižan period detinjstva.
Bojanke za odrasle se koriste na mnogo načina i u mnogo svrha kojih mnogi uopšte nisu ni svesni. One mogu biti fokusirane na određenu stvar, terapeutske, opuštajuće, smirujuće, za rešavanje problema, kao i za organizaciju. Drugim rečima, bojanke za odrasle su odličan način da se dostigne unutrašnji mir.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s