Vila Bojanka

FEATURED-IMAGE-1024x500-1


Get it on Google Play

Sećate li se vremena kada ste verovali u magiju lepe vile? Podarite taj predivan osećaj i svojoj deci s aplikacijom Vila Bojanka i slatkim crtežima vila.
Neka se snovi vaše dece ostvare kad započnu ovo putovanje u zemlju vila. Takođe, pronađite dete u sebi i pridružite se svom detetu u igranju ove zabavne bojanka igrice. Bez obzira na to koju vilu vaša deca najviše vole, zajedno ćete uživati u bojenju bojanke, a crtezi vila će vam omogućiti stvaranje neke nove, samo vaše vile. Ili se možete opustiti u miru i tišini, dok dete bezbrižno boji ove bojanke. Neka vam fantazija raširi krila i neka se čudo dogodi! Ove bojanke za devojčice će podstaći tvoju malu princezu da se igra s bojama. Preuzmi Vila Bojanka aplikaciju prepunu lepih slika vila i tvoja kćerka će je obožavati!

KARAKTERISTIKE:

★ 4 načina za bojenje: kanta, četkica, sprej i bojice
★ Dodaj stikere i razne šare
★ Pozadinska muzika
★ 10+ paleta boja
★ 26 slika za bojanje
★ INSPIRACIJA: Vidite šta su Vaše kolege umetnici obojili
★ Podelite svoju umetnost na socijalne mreže: Facebook, Twitter i/ ili Instagram
★ Zumiranje za detaljnije bojanje

Koliko puta ste poželeli da imate čarobni štapić i učinite da se želje vaših voljenih ostvare? Sa Vila Bojanka aplikacijom maleni prstići vaše dece će postati čarobni štapić i boje će dati dušu vilama u ovim listovima za bojenje. Dakle, ako tražite bojanke za decu, došli ste na pravo mjesto. Neće biti više remek djela na zidovima, samo na ekranu vašeg telefona i tableta! Prerušite svoje kćeri u vilinski kostim i sedite i bojite s njima. Pospite vilinsku prašinu na slike vila u ovoj virtuelnoj zemlji vila. Učinite da vaša deca veruju u čuda i čuda će se dogoditi! Dajte im ove lepe bojanke za decu kao dar i neka igraju bojanka igrice i nauče različite boje. Dakle, ne oklevajte, preuzmite Vila Bojanka aplikaciju. Neka vas ove bojanke za devojčice vrate nazad u detinjstvo i neka deca veruju da mogu napraviti sve što zamislite!

IGRICE BOJANKE ZA DECU – PREDNOSTI

Bojanke za decu kao sredstvo obrazovanja odličan su metod za poboljšanje motornih sposobnosti, finih motornih pokreta, koordinacije pokreta, pisanja, kao i percepcije i prepoznavanja boja. Po mišljenju nekih psihologa, bojanke za decu imaju terapeutsko delovanje pošto je bojenje aktivnost koja uči fokusiranju i umiruje. Iako bojanke mogu da sadrže jednostavne slike, bojenje može biti pravi izazov za decu. Uspešno obojena slika stvara bolju sliku o sebi i gradi veće samopouzdanje.

Mnoga deca vole da boje, a bojanke su mnogo više od puke zabavne aktivnosti. Treba ih koristiti svakog dana kao sredstvo obrazovanja i učenja u školi jer je dokazano da imaju pozitivan uticaj na razvoj ličnosti kod dece počev od ranog detinjstva.

Leave a comment