Pink Tema Go Launcher

featured-image

Pogledajte svet kroz roze naočale. Život izgleda bolje kada preuzmete aplikaciju Pink Tema Go Launcher. Ovo je besplatna aplikacija za Android koja će vaš telefon uciniti najlepšim na svetu.

Preuzmi Aplikaciju Ovde : http://developer.mobango.com/view/myitemdetails.php?&cid=1842897

Postoje mnoge besplatne teme za skidanje, ali budite oprezni i uzmite samo najbolje teme za mobilni i promenite svoju staru, dosadnu temu za Android koju ste imali ranije. Preslatke Android teme za decu su veoma popularne ovih dana, tako da ne smete da čekate ni renutak. Mi vam preporučujemo najbolje Android teme na tržištu – a jedna od tema za Android koja ima preslatke ikonice i pozadine je nova Pink Tema Go Launcher koja ce uvek staviti osmeh na vase lice svaki put kada ga pogledate.

Fantastična grafika!

Sve ikonice i dugmad koje ima ova besplatna tema za Android su specijalno dizajnirane za sve romantične ljude na svetu. Iza svake app ikonice se nalazi pink pozadina, a glavni tasteri imaju jedinstven oblik i stil. Možete biti sigurni da vaš telefon ima najlepsu temu koju bi svi želeli da imaju. Roze pozadina na kojoj je meca dobric koji je tako sladak sa velikim belim cvetom na glavi zbog čega svi postaju emotivni, a njegova besplatna pozadina sa srcima čini da ova romantična tema za mobilni bude najlepsa i najsladja.

Sta treba da uradite da biste preuzeli aplikaciju Pink Tema Go Launcher:

1. Preuzmite Go Launcher EX sa Google Play Marketa
2. Pritisnite MENU na telefonu
3. Pritisnite “teme”
4. Pritisnite Pink Tema Go Launcher

Besplatno skidanje tema za mobilni vam pruza mnoge mogucnosti u zivotu. Iskoristite ih, jer Pink Tema Go Launcher donosi radost i sreću u vas život!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s