Čudovišta Go Launcher Tema

Čudovišta Go Launcher Tema

Preuzmite aplikaciju ovde: http://gallery.mobile9.com/f/2900726/

Preuzmite Čudovišta Go Launcher Tema besplatnu aplikacije za Android i promenite glavni izgled vašeg telefona!

Ceo svet je lud za cudovistima! Promenite Vasu Android temu! Napravite invaziju čudovišta na vas telefon sa temom čudovišta koja je jedna od najboljih android tema koje možete naći. Od sada, vaš telefon će biti još zanimljiviji zbog jedinstvene teme koju imate.

Čudovišta Go Launcher Tema besplatna android aplikacija je ovdje za sve ljude koji vole čudovište igračaka i igara. Sastoji se od dva strašan pozadine koje će učiniti vašu pozadinu jedinstvenom. Prva je pozadina sa slikom jednookog zastrašujućeg čudovišta s krilima i svemirskim raketama oko njega. Druga pozadina je prikaz sa zvezdama, kometama i planetama.

Sve ikonice u ovoj besplatnoj temi za Android su posebno dizajnirane za ovu besplatnu temu. Ako želite nazvati nekoga pritisnite ikonu sa zastrašujućim čudovištem sa slusalicom. Da biste pronašli svoju listu kontakata pritisnite zeleno čudovište i uživati u razgovoru s ljudima koje volite. Da biste se vratili na početnu stranicu, pritisnite sliku svemirskog broda. Svi app ikone izgledaju kao da se nalaze u celjustima cudovista ili da ih čudovište drzi kandžama.

Kako instalirati aplikaciju Čudovišta Go Launcher Tema:

1. Provjerite najnoviju verziju GO Lanser EX je instaliran! (Traži “GO Lanser EX” za preuzimanje)

2. Nanesite Tema: MENU -> Teme -> Instalirani -> Odaberite “Čudovišta Go Launcher Tema” -> Apply

Preuzmite ovu besplatnu android temu i zapocnite invaziju! Uživajte u aplikaciji Čudovišta Go Launcher Tema, najboljoj android temi!

Monster tema go lanser je stvorena sa ciljem da bude najbolja Android tema za ljubitelje čudovišta. Ovo je besplatna go launcher tema za Android. Za više najboljih android tema posetite naš kanal.

http://gallery.mobile9.com/f/2900726/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s