Božić Bojanka

Featured-image-1024x500


Get it on Google Play

Jesu li Vam potrebni Deda Mraz crteži i zima bojanka? Ili samo želite da igrate igrice bojanke za decu? Aplikacija Božić Bojanka ima sve i svaki Vaš dan će pretvoriti u praznik!
Jeste li ikada videli crvenog Sneška Belića? Upravo ćete ako dopustite svojoj mašti da poleti! Božić bojanka je odličan izbor ako želite igrati igrice bojenja sa svojom decom ili ako jednostavno želite provesti neko vreme bojeći božićne slike za bojenje. Raznovrsne slike za Božić, uključujući slike Deda Mraza, novogodišnje slike za bojenje i mnoge druge će Vas ostaviti bez daha! Jedina stvar koju možete učiniti jeste da zgrabite bojice (one virtualne) i dopustite da zima bojanka i ostali crteži za bojenje prosto procvetaju! Preuzmite aplikaciju Božić Bojanka i krenite na put oko sveta u Deda Mrazovim sankama zajedno sa svojom decom!

KARAKTERISTIKE:

★ 4 načina za bojenje: kanta, četkica, sprej i bojice
★ Dodaj stikere i razne šare
★ Pozadinska muzika
★ 10+ paleta boja
★ 20 slika za bojenje
★ INSPIRACIJA: Vidite šta su Vaše kolege umetnici obojili
★ Podelite svoju umetnost na socijalne mreže: Facebook, Twitter i/ ili Instagram
★ Zumiranje za detaljnije bojanje

Zima je zaista čarobna. Osim hladnoće, iako nekima od nas to ne smeta, zima je najlepše doba godine i deci i odraslima. Ako instalirate aplikaciju Božić Bojanka za decu, dobićete raznovrsne zimske slike za bojenje, koje će biti pravi šareni užitak tokom cele godine. Nije važno koliko je sati, jer je za bozicne igre bojenja i bojanke za decu uvek pravo vreme. Proleće ili jesen, leto ili zima – uvek će biti pravo zadovoljstvo ispunjavati bojama bozicne slike za bojenje i uživati u lepoti zimskih crteža.

Kada pomislite na zimu, božićne pesme odmah padaju na pamet. Ne dopustite da ova zima bojanka prodje neprimećena! Uživajte u aplikaciji Božić Bojanka i zabavite se igrajući igrice bojanke za decu i pronalazeći odgovarajuće nijanse za slike Deda Mraza i božićne bojanke!

IGRICE BOJANKE ZA DECU – PREDNOSTI

Bojanke za decu kao sredstvo obrazovanja odličan su metod za poboljšanje motornih sposobnosti, finih motornih pokreta, koordinacije pokreta, pisanja, kao i percepcije i prepoznavanja boja. Po mišljenju nekih psihologa, bojanke za decu imaju terapeutsko delovanje pošto je bojenje aktivnost koja uči fokusiranju i umiruje. Iako bojanke mogu da sadrže jednostavne slike, bojenje može biti pravi izazov za decu. Uspešno obojena slika stvara bolju sliku o sebi i gradi veće samopouzdanje.

Mnoga deca vole da boje, a bojanke su mnogo više od puke zabavne aktivnosti. Treba ih koristiti svakog dana kao sredstvo obrazovanja i učenja u školi jer je dokazano da imaju pozitivan uticaj na razvoj ličnosti kod dece počev od ranog detinjstva.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s