Prolece Bojanke za Decu

Featured-image-1024x500


Get it on Google Play

Prolece Bojanke za Decu je bojanka za decu s prekrasnom zbirkom cveća za bojenje, leptira za bojenje i još slika prirode za decu.
Zar nije divno kad deca koriste živopisne, svetle boje kako bi obojila prolećne bojanke? Sva kreativnost, mašta i osećaj sreće i ispunjenosti izraženi na jednoj slici za bojenje za decu. Bojanke za decu, kao što su Prolece Bojanke za Decu pomažu da kreativnost i umetničke veštine vaše dece cvetaju poput cveća. Nemoj čekati, klikni na”Instaliraj” i uveri se sam/a.

KARAKTERISTIKE:

★ 4 načina za bojenje: kanta, četkica, sprej i bojice
★ Dodaj stikere i razne šare
★ Pozadinska muzika
★ 10+ paleta boja
★ 22 slike za bojenje
★ INSPIRACIJA: Vidite šta su Vaše kolege umetnici obojili
★ Podelite svoju umetnost na socijalne mreže: Facebook, Twitter i/ ili Instagram
★ Zumiranje za detaljnije bojanje

✐ PROLECE BOJANKE ZA DECU – IGRICE BOJANKE ZA DECU ✐

Kad im date kjigu sa bojankama za decu, deca često misle da je to nametanje obaveza ili da je domaći zadatak. Međutim, bojanke igre na ekranu vašeg mobilnog uređaja su potpuno druga priča. Bojanke Igre za decu su upravo to – igre … a deca uživaju igrajući ih. Dakle, Prolece Bojanke za Decu je zapravo knjiga sa prolećnim bojankama pretvorena u igricu bojanke za decu s puno cveća za bojenje, leptira za bojenje i slika prirode za decu.

Ako voziš, radiš, kuvaš, obavljaš svakodnevne poslove ili ti samo treba neko vreme da se opustiš, tvoje dete treba imati nešto zabavno i korisno za raditi. Preuzmi Prolece Bojanke za Decu i ispuni svoj dom prekrasnim bojama danas!

IGRICE BOJANKE ZA DECU – PREDNOSTI

Bojanke za decu kao sredstvo obrazovanja odličan su metod za poboljšanje motornih sposobnosti, finih motornih pokreta, koordinacije pokreta, pisanja, kao i percepcije i prepoznavanja boja. Po mišljenju nekih psihologa, bojanke za decu imaju terapeutsko delovanje pošto je bojenje aktivnost koja uči fokusiranju i umiruje. Iako bojanke mogu da sadrže jednostavne slike, bojenje može biti pravi izazov za decu. Uspešno obojena slika stvara bolju sliku o sebi i gradi veće samopouzdanje.

Mnoga deca vole da boje, a bojanke su mnogo više od puke zabavne aktivnosti. Treba ih koristiti svakog dana kao sredstvo obrazovanja i učenja u školi jer je dokazano da imaju pozitivan uticaj na razvoj ličnosti kod dece počev od ranog detinjstva.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s