Dinosaurusi Bojanke

1024x500


Get it on Google Play

✓ Upoznajte čarobni svet kreativnosti kroz Dinosaurusi Bojanke za decu! ✓

Niste li ponosni kada se vaš mali umetnik pojavi sa savršeno obojenim crtežom, svojim remek-delom? Igrice bojanke za decu kao što su dečje Dinosaurusi Bojanke su dizajnirane da razviju maštu deteta, kreativnost, strpljenje i smisao za mešanje boja. Učinite ono što znate da je dobro za vaše dete – preuzmite ove bojanke za decu sada!

EVO KAKO TO FUNKCIONIŠE:

Svi klinci vole da boje i žvrljaju, zar ne? Beznadežno škrabanje na praznom listu papira može biti zabavno neko vreme, ali kada imate prekrasne igrice bojanke za decu dinosaurusi ispred vas, teško je ne usredsrediti se da to bude najlepše obojeni dinosaurus na svetu. Igrice bojanke za djecu poput Dinosaurusi Bojanke su dizajnirani da pomognu deci da rade ono što sva deca vole raditi – zabavljaju se dok boje. Smisao igrica bojanke za dečake i devojčice leži u činjenici da sva deca vole životinje i daće sve od sebe da ih oboje u malo umetničko remek-delo. Igrica Dinosaurusi Bojanke može stvoriti puno više zadovoljstva nego obično bojenje praznog lista papira. Pomoću bojanki za decu, kao svaki dobar roditelj, možete usmeriti svoje dete na prvi korak prema uspešnoj akademskoj karijeri. Kliknite “Instaliraj” i krenite na dino safari s nama!

DINOSAURUSI BOJANKE – KARAKTERISTIKE:

★ 4 načina za bojenje: kanta, četkica, sprej i bojice
★ Dodaj stikere i razne šare
★ Pozadinska muzika
★ 10+ paleta boja
★ 20 slika za bojenje
★ INSPIRACIJA: Vidite šta su Vaše kolege umetnici obojili
★ Podelite svoju umetnost na socijalne mreže: Facebook, Twitter i/ ili Instagram
★ Zumiranje za detaljnije bojanje

ZAŠTO SU IGRICE BOJANKE ZA DECU DOBRE I ZA RODITELJE:

✓ Nema “nenamernih” crteža na stolovima i zidovima
✓ Bojice nisu razbacane po celoj sobi + nema bojica koje deci mogu postati hrana
✓ Nema užvrljanih lica, ruku i odeće
✓ Jednostavno za ispravku – nema stresa ako deca pogreše pri bojenju
✓ Jednostavan je za korišćenje tokom vožnje do / iz škole i na dugim putovanjima
✓ Drže decu okupiranu korisnim stvarima kada roditelji imaju posla

To je razlog zašto je Dinosaurusi Bojanke savršena igrica bojanke za decu.

Igrica Dinosaurusi Bojanke je prekrasna kombinacija poboljšanja kreativnosti, zabave i razvijanja snažne osobnosti. Bojanke za decu i igrice bojanke zivotinje su savršen način da se žvrljanje pretvori u kreativan, smislen proces razvijanja uma. Nemojte čekati da vam neko kaže da je dobro, probajte sada!

Verujemo da je ovo odlična besplatana igrica bojanke za decu. Još važnije, što vaši klinci misle? Preuzmite našu igricu Dinosaurusi Bojanke danas i ostavite komentar. To nam pomaže da poboljšamo naš rad!

PREDNOSTI BOJANKI

Bojanke za decu kao sredstvo obrazovanja odličan su metod za poboljšanje motornih sposobnosti, finih motornih pokreta, koordinacije pokreta, pisanja, kao i precepcije i prepoznavanja boja. Po mišljenju nekih psihologa, bojanke za decu imaju terapeutsko dejstvo pošto je bojenje aktivnost koja uči fokusiranju i umiruje. Iako bojanke mogu da sadrže jednostavne slike, bojenje može biti pravi izazov za decu. Uspešno obojena slika stvara bolju sliku o sebi i gradi veće samopouzdanje.

Mnoga deca vole da boje, a bojanke su mnogo više od puke zabavne aktivnosti. Treba ih koristiti svakog dana kao sredstvo obrazovanja i učenja u školi jer je dokazano da imaju pozitivan uticaj na razvoj ličnosti kod dece počev od ranog detinjstva.

PRAVNA INFORMACIJA

Svi crteži i slike u aplikaciji su pod autorskim pravom PeakselGames. Za sva pitanja i/ ili predloge, kontaktirajte nas na PeakselGames@gmx.com.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s