Mačke Bojanka

1024x500


Get it on Google Play

Dajte svom malom ljbitelju mačaka nešto da se zabavlja: preuzmite aplikaciju Mačke Bojanka i gledajte kako Vaše dete stvara slatka mala remek-dela kroz igre bojanja. Vaše čedo će Vam biti zahvalno.

Ne postoji ništa dragocenije za roditelja nego dete koga zanimaju zabavne i obrazovne stvari. Bojanke za decu su uvek bile odličan način da se probudi kreativnost kod dece i da ih dovoljno dugo zabavi. Radost bojanja cele stranice, praćenje linije i oživljavanje jednostavnih crteža su stvarni uspesi za decu. Neka Vaše dete postane sićušna verzija Van Goga ili Monea. Preuzmite Mačke Bojanka i podržite maštu Vašeg deteta.

KARAKTERISTIKE:

★ 4 načina za bojenje: kanta, četkica, sprej i bojice
★ Dodaj stikere i razne šare
★ Pozadinska muzika
★ 10+ paleta boja
★ 26 slika za bojenje
★ INSPIRACIJA: Vidite šta su Vaše kolege umetnici obojili
★ Podelite svoju umetnost na socijalne mreže: Facebook, Twitter i/ ili Instagram
★ Zumiranje za detaljnije bojanje

Mačka je omiljena životinja mnogima. Mi smo prikupili i napravili različite crteže mačaka za bojanke, koje će Vaše dete uživati da boji. Vreme provedeno igrajući igre bojanja i tražeći pravu nijansu za male mace će biti pravo uživanje. A dok su deca zauzeta bojeći svoje bojanke, Vi ćete dobiti trenutak za sebe. Bojanka će zabavljati decu dovoljno dugo, tako da će čak i na Vas imati smirujući efekat. Igre bojanja nikada nisu imale toliko prednosti! Preuzmite i instalirajte aplikaciju Mačke Bojanka i uživajte u šarenoj tišini!

PREDNOSTI BOJANKI

Bojanke za decu kao sredstvo obrazovanja odličan su metod za poboljšanje motornih sposobnosti, finih motornih pokreta, koordinacije pokreta, pisanja, kao i precepcije i prepoznavanja boja. Po mišljenju nekih psihologa, bojanke za decu imaju terapeutsko dejstvo pošto je bojenje aktivnost koja uči fokusiranju i umiruje. Iako bojanke mogu da sadrže jednostavne slike, bojenje može biti pravi izazov za decu. Uspešno obojena slika stvara bolju sliku o sebi i gradi veće samopouzdanje.

Mnoga deca vole da boje, a bojanke su mnogo više od puke zabavne aktivnosti. Treba ih koristiti svakog dana kao sredstvo obrazovanja i učenja u školi jer je dokazano da imaju pozitivan uticaj na razvoj ličnosti kod dece počev od ranog detinjstva.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s