Najbolje ljubavne aplikacije za Dan zaljubljenih

Bliži se Dan zaljubljenih, pa se ljudi širom planete polako spremaju za ovaj divan praznik. Iako za ljubav ne postoji zamena, postoji milion različitih načina da se pripremite za ovaj romantičan dan koji nam se lagano približava.

Mnogi od nas sede za računarom, broje dane preostale do 14. februara, istražuju i planiraju iznenađenje za svoje voljene ili pak nekoga kome svoju ljubav tek žele da otkriju i posvete. Pošto si ovde i čitaš ovaj tekst, sigurno i ti radiš isto to. Pretpostavljam da, zbog rastuće popularnosti, tražiš i razne aplikacije koje ti mogu pomoći da se pripremiš za dan ljubavi.

Postoji mnogo aplikacija pomoću kojih možeš napraviti smešnu, zaljubljenu ili sliku sa posvetom, personalizovati svoj telefon ili tablet, ali i posvetiti pažnju voljenoj osobi preko društvenih mreža. Nakon dužeg istraživanja i eksperimentisanja, izdvajam 10 top aplikacija koje možeš korisiti za Dan zaljubljenih:

1. Natpisi za Slike

Već ustaljeni običaj je da svojim voljenima poklanjamo cveće sa romantičnom porukom, specijalnu vrstu skupe čokolade (moj omiljeni poklon) ili nešto treće. Kad su u pitanju tinejdžeri, momci i devojke na Dan zaljubljenih često razmenjuju elektronske čestitke, slike i poruke. Ove godine se nudi nešto slično, ali sasvim drugačije. “Natpisi za Slike” Android aplikacija korisnicima omogućava izradu personalizovanih, “po meri” pravljenih čestitki za svaku priliku, pa tako ima mnogo opcija i za obeležavanje romantičnih trenutaka. Ova aplikacija ti omogućava da uslikaš romantični trenutak ili izabereš sliku iz svoje galerije. Potom imaš opciju da izabereš neki od ponuđenih tekstova ili da napišeš nešto po svojoj želji, kao na primer “Srećan Dan zaljubljenih!” ili “Voli te tvoj meda.”, ma šta god ti padne na pamet. Odaberi boju i izgled teksta, kao i vrstu pozadine koja će ići uz tvoju sliku. Kad istražiš sve opcije i kompletiraš svoju sliku, možeš je poslati osobi kojoj je namenjena ili je podeliti na svoj Instagram, Fejsbuk ili Tviter profil. Najvažnije je to što je cela procedura laka i zabavna.

photo captions promo image

get-it-on-google-play

2. Ljubavne Pesme i Muzika

Ambijentalna muzika i ljubavne pesme su sjajan način za stvaranje romantične atmosfere u toku ljubavnog sastanka. Ova veoma prosta, ali (provereno) efikasna aplikacija pruža višečasovno uživanje u laganoj, smirujućoj muzici koja će vam oboma pomoći da se opustite i prepustite svakom romantičnom trenutku koji će ulepšati lagani zvuci klavira ili gitare. Aplikacija nudi veliki izbor audio zapisa vrhunskog kvaliteta uz opciju “Dodaj u omiljene”, pomoću koje možeš napraviti sopstvenu plej listu pesama koje ti se najviše sviđaju. Jedini problem koji se može javiti kod pojedinih korisnika je to što je za funkcionisanje aplikacije neophodna veza sa internetom. Sve u svemu, ovo je fina muzička aplikacija sa odličnom kolekcijom pesama, što je i izdvaja od ostalih aplikacija iz Google Play prodavnice. Da se ogradim, to je ipak samo moj ukus kad je muzika u pitanju.

love songs and romantic music screenshots

get-it-on-google-play

3. Skriveni Predmeti Sv Valentin

Bez obzira na to da li Dan zaljubljenih provodiš sa nekim ili ne, ova romantična igrica je definitivno u duhu praznika. “Skriveni Predmeti Sv Valentin” može biti sjajan “izgovor” da se skutkaš što više uz svog partnera, zagrliš ga/je i uz čašu vina i čokoladu zajedno tražite skrivene predmete kao što su cvetići, srca, čokoladice i ljubavna pisma. Čak i ako odlučiš da ovaj dan provedeš sam, ova igrica je dobar način da utrošiš vreme gde god da si jer sa više od 1000 skrivenih predmeta, HD grafikom i 3D rezolucijom zabave sigurno ima na pretek. Ispobaj je sa svojim partnerom, pa me obavesti da li sam u pravu ili ne, važi?

Hidden Objects St Valentine promo image

get-it-on-google-play

4. Couple — Relationship App

“Couple” ili u prevodu “Par” je još jedna sjajna aplikacija, naročito za one koji su u vezi na daljinu. Ako je tvoj partner kilometrima daleko, ova aplikacija će vam pomoći da na poseban način ostanete u kontaktu. Pomoću nje možete deliti slike, video i audio zapise, pravite personalizovane kalendare ili spiskove stvari koje želite da uradite zajedno, šaljete poruke i tako dalje. Međutim, ono što ovu aplikaciju izdvaja od drugih je sledeća karakteristika – “ThumbKiss”. Verujem da je ovo jedina aplikacija preko koje možete ostvariti virtuelni poljubac sa svojim partnerom. Kako? Kada u isto vreme dodirnete ekran svojih telefona, tako izazivate vibriranje svojih uređaja, čime ostvarujete neku posebnu vezu. Meni je ovo prilično kul, a tebi?

couple relationship app promo image

get-it-on-google-play

5. Touchnote

Ako spadaš u tip osoba koje više vole fizički opipljive poklone nego virtuelne, “Touchnote” je aplikacija za tebe. Pomoću nje možeš partneru poslati sliku u obliku čestitke ako trenutno niste u istom gradu/državi. Prema rečima kreatora aplikacije, oni štampaju tvoju sliku i šalju je već sledećeg dana. Za sada, preko 5 miliona slika je uspešno poslato na ovaj način. Cena usluge je uglavnom prihvatljiva, ali može da bude dosta veća kada ima previše posla, kao na primer za Dan zaljubljenih.

touchnote promo image

get-it-on-google-play

6. Srca Slike za Pozadinu

Iako bi neki rekli da je ovo “samo” aplikacija sa slikama za pozadinu na telefonu ili tabletu, moj stav je da ipak zaslužuje svoje mesto na ovoj listi. Aplikacija za Android uređaje “Srca Slike za Pozadinu” će ti pomoći da personalizuješ svoj telefon ili tablet tako da i on izgleda romantično na ovaj praznik ljubavi. Poseduje sjajnu kolekciju romantičnih slika i fotografija koje možeš iskoristiti kao pozadinu za svoj uređaj ili poslati svom voljenom putem Fejsbuka, Tvitera, Instagrama, mejla, SMS-a i slično. Sve slike su visoke rezolucije. Na kraju krajeva, nije bitno da li imaš partnera za Dan zaljubljenih ili ne, ova aplikacija ti bar nekad može biti od koristi.

hearts wallpapers promo image

get-it-on-google-play

7. Ljubavne Melodije

Na mestu broj 7 (mada rangiranje na listi ne određuje kvalitet) nalazi se još jedna aplikacija pomoću koje možeš personalizovati svoj Android uređaj. Aplikacija “Ljubavne Melodije” nudi nekoliko standardnih karakteristika: možeš izabrati melodije za melodiju zvona, melodiju zvona za određeni kontakt u telefonu ili kao zvuk notifikacije. Naravno, ono što čini ovu aplikaciju drugačijom od drugih je sadržaj, to jest kolekcija melodija. Lično, ja obožavam ove rington aplikacije koje nemaju melodije popularnih pesama koje svi koriste, već sadrže nešto sveže, drugačije od drugih. Pa tako, ako želiš da se razlikuješ od ostalih i na svom uređaju koristiš jedinstvene zvuke, možeš izabrati neku od melodija iz ove kolekcije i postaviti je kao melodiju koja će se oglasiti samo kada te zove partner.

romantic love ringtones promo image

get-it-on-google-play

8. Kamera za Selfi

Selfi Kamera je fantastična foto aplikacija, naročito za one navučene na pravljenje selfija i postavljanje na Fejs, Instagram, We Heart It i ostale društvene mreže slične ovima. Ova foto aplikacija sadrži fine i originalne foto efekte, kao i filtere koje možeš primenjivati uživo, pre nego što slikaš. Ovi efekti i filteri su toliko sjajni da će tvoj selfi biti jedno malo umetničko delo. Još jedna zanimljiva stvar je da ti Selfi Kamera pomaže da dobiješ što veći broj lajkova! Kako? U samoj aplikaciji imaš spisak najpopularnijih heš tegova koje možeš postaviti uz svoju sliku. Ako se pitate da li funkcioniše, moj selfi je dokaz da stvarno radi. U proseku dobijam 30-ak lajkova za slike koje postavim na svoj Instagram profil. Sa heš tegovima iz aplikacije, moja fotografija je dostigla broj od 54 lajka, što je moj lični rekord. Zato, napravi jedinstveni selfi sa svojim partnerom i podeli ga sa svojim prijateljima. I ostatkom sveta, zašto da ne. Širimo ljubav!

seflie camera promo image

get-it-on-google-play

9. Love Quotes

Svima nam ponekad ponestane inspiracije, zar ne? Tako su i problemi sa sastavljanjem poruke za Dan zaljubljenih normalna pojava, ali se ipak uvek nađemo u neprijatnoj situaciji kada ništa ne možemo da smislimo. “Love quotes” iliti Ljubavni Citati je savršena aplikacija za ovakve slučajeve. Bogata galerija romantičnih citata, ljubavnih poema i izreka će ti sigurno pomoći da lakše sastaviš poruku za Dan zaljubljenih i izbegneš blamažu. Takođe možeš iskoristiti opciju “Podeli” i poslati odabrane slike citata direktno iz aplikacije.

love quotes promo image

get-it-on-google-play

10. Ibotta

Ova aplikacija će ti pomoći da isplaniraš savršeni Dan zaljubljenih tako što će ti dati pristup svakojakim kul stvarima kao što su karte za bioskop, specijalne ponude za razna vina, šampanjac, romantičnu večeru za dvoje i slično. “Ibotta” funkcioniše tako što za tebe pronalazi kupone za skoro svaki popularni brend, počev od hrane i odeće sve do elektronskih uređaja. Kako sve funkcioniše? Pretražiš aplikaciju, napraviš šoping listu, pronađeš kupone za koje se nudi povraćaj novca i pošalješ račun preko aplikacije nakon završene kupovine. Uloga ovih kupona je u tome što oni imaju određenu novčanu vrednost i ukupan iznos kupona koje si poslao ti se uplaćuje na račun preko PayPal usluga, tako da na kraju dobijaš mnogo toga za malo para. Ko još odbija ovakvu ponudu?

ibotta promo image

get-it-on-google-play

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s