Macka koja Ponavlja

Macka koja Ponavlja napokon je tu! Macak koji ponavlja traži društvo za igrice sa životinjama. Pridružite mu se i igrajte čak i igre oblacenja sa njim. Preuzmite igicu za Android sada!

512x512

GP-sr

Oni koji vole macke i igru sa njima znaju da mace mogu i da grebu. Ova macka koja ponavlja nije takva, tako da ne morate brinuti o ogrbotinama kada se igrate sa njom. Štaviše, ona je i bolja od običnih mačaka jer je to macka koja prica! Igra je jednostavna, ali zabavna, što znači da je dobra igra za djevojčice i dečake ali i igra za odrasle. Dakle, šta čekate? Preuzmite igru i igrajte se igre oblacenja sa smešnim mačkom.

Ova Macka koja Ponavlja je kućni ljubimac koga ćete želeti da pokažete svojim prijateljima. Macak može delovati zlo i opasno, ali ova cica maca će vam ubrzo ući pod kožu. Ako vam je Garfild omiljeni macak, i ovaj macak koji ponavlja biće vam jedan od omiljenih! Kada počnete igrati igre oblacenja sa mačkom koja priča, zaboravićete na sve ostale životinje koje pricaju poput papagaja ili psa koji govori. Verujte nam, ova macka koja ponavlja postaće vam najbolji prijatelj jako brzo.

Karakteristike igre Macka koja Ponavlja:

Dugme sa odećom – igrajte igre oblacenja i doterajte svoju mačku tako da izgleda smešno ili elegantno;
Razgovarajte sa mačkom i on će ponoviti sve što kažete smešnim glasom;
Igrajte se sa mačkom da biste je videli kako skače, smeje se ili ljuti.

Životinje su uvek zanimljive za igru, a još ako pričaju, onda zabavi nema kraja. Macka koja ponavlja sluša ono što kažete i ponavlja smešnim glasom. Još kad joj dodate smešno odelo, biće vam glavni izvor razonode tokom loših, ali i dobrih dana. Ako vam se svideo Talking Tom Cat ili Talking Angela i Ginger, ova macka koja prica neće biti izuzetak. Ne ustručavajte se! Preuzmite igru Macka koja Ponavlja na svoj Android telefon ili tablet i pripremite se za zabavu!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s