Stare Melodije Pro

Sta mislite o tome da svom telefonu dodate malo retro zabave i vratite stare melodije na svoj telefon? Skinite besplatno nasu aplikaciju Stare Melodije. Stare Melodije Pro je premium verzija aplikacije Stare Melodije.

Cover-1

GP-sr

Vi izaberite, duh starog telefona, Bell telefon, Classic Office telefon, Double Bell telefon, Long Bell telefon i melodije starih telefona čekaju da se vrate u zivot. Postavi Android zvona kao SMS zvona ili čak i bolje, kao alarm, I nikada se vise necete uspavati. Ako volite antikvitete, Android app je savršena za vas.
Melodije su najbolji nacin da se hvalite svojim telefonom, zato sto ljudi vole da cuju zanimljive melodije, zeleci da su se toga prvi setili. U svetu android-a, imamo mnogo razlicitih melodija, ali ce stare melodije probuditi neke lepe uspomene.
Klasicne melodije su savrsene ako zelite da se prisetite antikvitetnih telefona. Ako zelite da Vas stara melodija vrati u proslost, donodimo Vam melodiju zvono telefona, Nokia melodije, Motorola melodije, zvuk telefona, zvuk starog telefona, anticki telefon I drugo. Izaberite staru melodiju koja Vam se najvise svidja, budite drugaciji, a sa druge strane, ne propustite vise nijedan poziv.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s