Igrice Životinje za Decu

Igrice Životinje za Decu

Download Android igrice životinje za decu:

GP-sr

Jeste li u potrazi za najbolje Android igrice download sa životinje slike? Igraj Igrice Slagalice Životinje besplatne aplikacija za Android; rešiti klizne slagalice igrice i završio sve životinje na svom Android telefonu ili tablet danas!

Ova kul igrice za Android ima Srpski prevod!

Možete igraj slagalicu igrice sa australske životinje, kao kengur ili koala i igraj igrice sa divlje životinje iz celog sveta. Uživajte u najbolja igra sa džungla životinje kao panda i tigar ili afričke životinje kao što su zebra i žirafa. To su zagonetke o životinjama slike za decu, obrazovne i smešne slike koje će pomoći deci da naučiti imena životinjama.

Ovo je životinja slagalica igrice za decu gde možete da odaberete različite veličine delova zagonetke da igraju sa; manja veličina će rezultirati u više delova i mobilne igre sa visokog nivoa težine. Igraj slagalice sa životinjama sa velikim brojem delova zagonetke ako želite da izazov vaš mozak!

Ako želite da rešite logičke zagonetke i volim slatke životinje, to suu pravu igrice životinje za tebe! Igraj obrazovne igre za decu da testiraj svoje znanje, uče o životinjama ili jednostavno uživati zabavne igre. To su Android igrice za devojcice i decake; sva deca će se zabaviti igrajući ove učenje igre za Android!

Klizna slagalica igra mogu zahteva malo logičko razmišljanje; ali ovi besplatne igrice mogu i da uživaju u igrice za pametne i zabavne igre!

Preuzmi igrice životinje za decu Android aplikacija sada; igra zabavne igre u isto vreme kao i vi doživite savršene vežbanje mozga za decu!

Kompatibilnost uredjaja:

Аplikacija odlicno funkcionise na HTC One X (Android 4.0 Ice cream sandwich), HTC Sense 4,HTC Sense 5 (Android 4.2.2),HTC Desire (Android 2.2 Froyo, 2.3 Gingerbread), Sony Ericson (Android 2.3.6 Gingerbread), Sony Xperia Z (4.1.2 Jelly Bean, 4.4 KitKat), Samsung Galaxy S3 (4.0.4 Ice Cream Sandwich, 4.3 Jelly Bean, 4.2.2 KitKat), Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S5 (Android OS, v4.4.2 KitKat), Samsung Galaxy Note 2, Samsung Galaxy Note 3,Tablet Samsung Tab 3, Samsung Galaxy Mega 6.3, Samsung Galaxy mini 2, Nexus 5, Nexus 7 (4.4. KitKat), LG Nexus 4 (Android OS 4.2 Jelly Bean, 4.2 Kit Kat), Huawei Ascend.

Takodje je kompatibilan sa mobilnim telefonima koji podrzavaju: MTS, Telenor I Vip mobilne operatere.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s