Klizne Slagalice Igrice za Decu

Klizne Slagalice Igrice za Decu

Download klizne slagalice igrice za decu:

GP-sr

Da li želite da skidanje besplatne igre za decu sa obrazovnim i smešne životinje slike? Tada Slagalica Igrice za Decu besplatne aplikacija za Android je savršen za vas; ovo je najbolji besplatan slagalica aplikacija za decu sa domaćim i divljih životinje!

* Ove besplatne igrice za Android ima prevod na Srpskom. *

Pozovite svoje prijatelje na Facebook da se takmiče za najbolji put i ovo pretvoriti zabavne igrice za dvoje!

Rešiti klizne slagalice igrice što je brže moguće i kompletna sve životinje u ovom životinje slagalice aplikacija za Android. Možete igraj slagalicu igrice sa farmske životinje; kao konj, kokoš ili krava. Ili možete igraj igrice sa divlje životinje; sa džungla životinje kao što su tigar i maјmun ili afričke životinje kao što su lav i slon. To su zagonetke o životinjama slike za decu, obrazovne i smešne slike koje će pomoći deci da naučiti imena životinjama.

Ovo je najbolja besplatna igra za Android gde možete odabrati različite veličine delova zagonetke da se igraju sa, manja veličina će dovesti do više komada i mobilnih igre sa visokog nivoa težine. Igraj slagalice sa životinjama sa velikim brojem delova zagonetke ako želite da izazov vaš mozak!

Ako želite da rešite logičke zagonetke i volim slatke životinje, to suu pravu igrice životinje za tebe! Igraj obrazovne igre za decu da testiraj svoje znanje, uče o životinjama ili jednostavno uživati zabavne igrice za decu. To su Android igrice za devojcice i decake; sva deca će se zabaviti igrajući ove učenje igre za Android!

Većina dece obično uče ime domaće životinje u njihov direktan okruženju, kao mačka ili pas, u ovim besplatne zagonetke za decu će vam takođe naučiti imena divlje životinje i životinje iz zoološkog vrta. Klizna slagalica igra je logička igra; ovi logičko razmišljanje zagonetke su takođe savršeni vežbanje mozga za decu.

Preuzmi Klizne Slagalice Igrice za Decu besplatna aplikacija Android, igraj najbolje slagalice za decu online danas na svom Android telefon ili tablet!

Kompatibilnost uredjaja:

Аplikacija odlicno funkcionise na HTC One X (Android 4.0 Ice cream sandwich), HTC Sense 4,HTC Sense 5 (Android 4.2.2),HTC Desire (Android 2.2 Froyo, 2.3 Gingerbread), Sony Ericson (Android 2.3.6 Gingerbread), Sony Xperia Z (4.1.2 Jelly Bean, 4.4 KitKat), Samsung Galaxy S3 (4.0.4 Ice Cream Sandwich, 4.3 Jelly Bean, 4.2.2 KitKat), Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S5 (Android OS, v4.4.2 KitKat), Samsung Galaxy Note 2, Samsung Galaxy Note 3,Tablet Samsung Tab 3, Samsung Galaxy Mega 6.3, Samsung Galaxy mini 2, Nexus 5, Nexus 7 (4.4. KitKat), LG Nexus 4 (Android OS 4.2 Jelly Bean, 4.2 Kit Kat), Huawei Ascend.

Takodje je kompatibilan sa mobilnim telefonima koji podrzavaju: MTS, Telenor I Vip mobilne operatere.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s