Zombi protiv Biljaka Igrica

Zombi protiv Biljaka Igrica spada u nove kul igre pucanja koje su besplatne za preuzimanje. Nije svaki zombi glup, a ovaj vegan zombi zna i da koristi rikoset da pokosi gadne biljke!

1024x500

Glavni Gradovi Kviz Igrica

Pravila ove zabavne igrice su jednostavna – ciljaj i pucaj nadajući se da će meci ići tamo gde želiš! Meci se odbijaju sa svih površina, tako da bi trebalo srediti biljke sa što manje municije. Budite deo ove zabavne igre i uživajte!

Ova super igra za decu i odrasle je jednostavna za rukovanje, ali ju je teško savladati! Igrica ima 150 nivoa, i svaki je poseban na svoj način. Pokušajte da se rešite prepreka i pređete svaki nivo sa najvećim brojem zvezdica! Ali budite pažljivi jer je količina municije ograničena. Moraćete biti lukavi i mudri kako biste uspeli u ovoj igrici. Verujte nam na reč! Ova igra može biti vrlo nezgodna i svaki put kada je igrate, treniraćete moždane vijuge! Ova igra, kao i još koje pucačke igre, vodi te u svet ludih zombija i biljaka gde je jedini cilj upucati sve biljke protiv zombija sto su sa što manje komplikacija.

Rikoset je jedina stvar koja može uništiti ove biljke – ciljaj pod pravim uglom, i koristiti metke mudro. Različite pomoći i dodaci biće ti od velike pomoći u ovoj avanturi!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s