Meda koji Ponavlja Igrica

Meda koji Ponavlja Igrica vodi vas na avanturu gde meda, između ostalog, igra igre oblačenja sa vama. Zabavne igre za Android upravo su postale zabavnije zato preuzmite igru sada!

featured-image

Glavni Gradovi Kviz Igrica

Da li još uvek imate svoje stare plisane igracke na krevetu ili negde u svojoj sobi? Nikada niste previše odrasli za nove. Ali ovog puta, mali meda biće na vašem telefonu ili tabletu. Osim toga, on i govori, baš kao i macka koja prica. Pa tako, dok se budete igrali, nećete biti jedini koji govori! Ovo je super igrica za dečake i devojčice bilo kog uzrasta. Ako vam se sviđa Vini Pu, i ovaj medved će vam se sigurno svideti! Dakle, šta čekate? Bacite se na zabavne igre i igrajte igre oblacenja sa medom mecom.
Meda koji Ponavlja Igrica spada u igrice sa zivotinjama koje ćete želeti da pokažete svojim prijateljima što pre. To je dobra igra za decu, ali može biti i super igra za odrasle. Kada započnete igru sa medom, zaboravićete na mačke koje govore i sve stale slične njima. Deca vole igre sa životinjama. A ko ih ne voli? Zato preuzmite igricu i uživajte sa mecom igajući kul igre.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s