Zmaj koji Prica Igrica

Ako ste mislili da su mačka koja ponavlja, psi ili papagaji jedini koji mogu pričati, razmislite još jednom jer je među nove igre za decu upravo stigla besplatna igrica- Zmaj koji Prica Igrica.

851x315

Zmajče je tvoj novi ljubimac koji reaguje na dodir i ponavlja sve što kažeš smešnim glasom. Ova igra za android izuzetno je zabavna i ispunjena mnogim kul opcijama i animacijama. Moći ćete ne samo da se smejete sa prijateljima već i da uživate gledajući kako zmaj pravi šašave poteze. Najbolje besplatne igrice su in ove sezone, a ova će vam definitivno obezbediti dnevnu dozu smeha.

Mazite svog malog zmaja, zadirkujte ga ili golicajte i ubrzo ćete postati najbolji prijatelji. Kako je zmaj jako sladak, a njegovi potezi i glas presmešni, ovakve 3d igrice spadaju u sitne igrice za devojcice i dečake.

Zmajče se ne stidi da pokaže svoja osećanja. Može biti srećan, ljut, tužan, a može mu i biti dosadno. Njegove emocije menjaće se kako se igrate sa njim. Deca će pokušati da upiju i kopiraju sve te emocije i izraze lica i u tili čas, zmaj će postati svačiji najbolji prijatelj.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s