Stare Igrice: Vuk i Jaja

Kada ste poslednji put odigrali klasične, stare, a uz to i besplatne igrice? Uz Stare Igrice: Vuk i Jaja, nudi vam se mogućnost da se prisetite svog detinjstva i dobrih starih igara zato preuzmite igricu sada!

851x315


Get it on Google Play

Vuk i Jaja je igra za decu, devojčice i dečake, ali i igra za odrasle. Zabavi se gledajući kako vuk trčkara po ekranu jureći jaja koje kokoške neprestano nose! Sama igra zasnovana je na crtanom filmu ‘Nu, Pogodi’ poznatijem na srpskom kao ‘Daj, pričekaj’ ili ‘Vuk i Jaja’.
Kao i sve ostale kul, retro igre, i ovu igricu je lako igrati. Sve što treba da uradiš je da pritiskaš dugmiće koji pomeraju vuka levo, desno, gore i dole kako bi on mogao da sakupi što je više jaja moguće, a da pri tom ne ispusti ni jedno. Ako ti promakne jaje, dobijaš negativne poene, a treći negativan poen označava kraj igre. Ali, ovoga puta imaš sreće! Ako ispustiš jaje dok je na ekranu zec, stari vukov prijatelj, oduzima ti se samo pola poena. Za razliku od kokošaka, koje se trude da vuk ispusti jaja, zec ti pomaže da igraš duže. Igrica je super za razonodu i ubijanje dosade, zato ne propusti priliku da izmoriš vuka i zabaviš se u isto vreme.
Ova popularna igrica ima dva stila. Prvi podseća na crtaće poput ‘Pera Kojot i Ptica Trkačica’ koji nas sve vraća u lepe dane detinjstva, a može zainteresovati mlade za dobre stare igre. Drugi stil je moderniji, sa modernijom grafikom koja je deci jako privlačna. U svakom slučaju, igra će zadovoljiti ukuse onih koji vole klasične igre, ali i onih koji više vole nešto noviji izgled. Igrice za decu uvek mame osmeh na lice pa ne dozvolite da vaše dete ovo propusti! Igraj se igre vuk i jaja i oseti kako ti adrenalin skače dok pokušavaš da uhvatiš svako jaje koje ti šalju koke.

Leave a comment