Himna Srbije Melodija za Mobilni Telefon

Himna Srbije Melodija za Mobilni

Download Himna Srbije Melodija za Mobilni Telefon;
Boze pravde tekst

Želite li da download himna Srbije melodija za mobilni telefon? U Boze Pravde Zvona za Mobilni besplatna aplikacija za Android naći ćete nacionalna himna Srbije melodija za telefon i nacionalna himna melodije za telefon za sve zemlje sveta!

*202 Anthem melodije i interfejs koji podržava srpski jezik!*

Prilagodite svoj telefon sa najbolje besplatne melodije za Android na tržištu danas. U ovom aplikacijom možete slušanje himnu besplatno i nacionalne himne download kao melodije za mobilni telefon. Sve nacionalne pesme navedeni su sa zastave drzava sveta i ime zemlja, da bi se lako zakorisnika da biste pronašli i zvona za mobilni telefon download.

Nacionalna himna simbolizuje Srbija koliko i druge Srbije nacionalni simboli, kao što su Srpska zastava ili Srpski grb. Kao Srpski državljanin treba da znate Srpska himna i pevaju kada se zastave drzava sveta podigao na Olimpijske igre, pre nacionalni fudbalski utakmici ili u toku drzavni praznici. A zašto ne koristiti kao zvona za telefon?

Download Boze Pravde Zvona za Mobilni aplikacija Android sada, neka tvoj zvona za Android reći da ste ponosan Srbin!

Ovaj top Android aplikacija sadrži mp3 melodije za mobilni besplatno samo; uživaju najbolje melodije za zvono, melodije za SMS i zvuk budilnika na vašem Android telefon!

Melodije za mobilni aplikacija features:

– Podesite kao tonovi za mobilni / melodiju za određeni kontakt / zvuk alarma / tonovi za SMS

– Podesite tajmer da pusti melodiju u određeno vreme

– Namestite na vašoj početnoj strani widget dugme za omiljene zvuke

Karakteristike:

Aplikacija je testiran na sledećim tablete i mobilnih HTC One X (Android 4.0 Ice Cream Sandwich), Sony Ericsson Xperia Arc S (Android 2.3.4 Gingerbread), Sony Xperia Z  (Android OS, v4.1.2 Jelly Bean), Samsung Galaxy S2 (Android 2.3.7), Tablet Samsung Galaxy Tab 10.1 ( Android 3.1 Honeycomb), Samsung Galaxy Mini (Android 2.2.1 Froyo), Samsung Galaxy S3 (Android 4.0 Ice Cream Sandwich), Galaxy S4, HTC 1 (Android OS, v4.1.2 Jelly Bean), Nexus 4 (Android 4.2 Jelly Bean ), Huawei Ascend 2 (Android OS, v2.3 Gingerbread), en Samsung Galaxy Note 2, LG G2 (Android OS, v4.2.2 Jelly Bean), LG Nexus 5 (Android OS, v4.4 KitKat).

Ovaj besplatna Android aplikacija je podržana oglasi; ako želite aplikacije bez reklama aplikaciju, možete lako da uklonite reklame sa u aplikacija kupovine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s