Matematička igrica za decu

Želiš najbolje besplatne igre za decu? Matematička igrica za decu ti pomaže da naučiš šta je grčka mitologija i zavoliš reč matematika. Pređi na skidanje igrica odmah!

1024x500
Get it on Google Play

Znaš kako tvoji roditelji uvek gunđaju jer previše igraš igrice? Besplatno skidanje igrica kao što je Matematička igrica za decu, koja spada u nove igre za decu, omogućiće ti da te čak i roditelji ohrabruju da je igraš, jer je to matematika samo za pametnu decu! Jesi li čuo za one kul igre za decu koje ne samo da postaju tvoj profesionalni trener vijuga, nego i pomažu da brže misliš i radiš pod pritiskom, ali ti se poboljšava i mentalna aritmetika? Ovo je upravo ta igrica!

Imaš jedinstvenu priliku da budeš bog! I bićeš, sve dok igraš najbolje igrice kao što je ova. Odbrani planinu Olimp koju su napali Had i njegova zla stvorenja, kao što su ljigava Meduza ili nemilosrdni Titani. Koristi svoj matematički odbrambeni sistem protiv vojske čudovišta.

Had želi da igra igru prestola sa tobom – onaj ko preživi izazov postaje vrhovni bog. Pokaži mu da tron pripada tebi! Pretvori sabiranje, oduzimanje, množenje i deljenje u pobesnele gromove i pokaži im da si ti još uvek glavni! Had šalje svoje trupe u pohod, a na čelu su džinovi, Tifon i Minotaur koji jedva čekaju da te pokore. Ne gubi koncentrciju, jer će Had postati još jači. Nastaviće sa napadima čudovišta, a njegovi plaćenici Kerber, Himera i Satir će ti disati za vratom!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s