Igrica Pucanja Cudovista

Čudovišta dolaze! Ubij ih ili umri muski! Postani profesionalni strelac čudovišta i preuzmi Igricu Pucanja Cudovista skroz besplatno!


Get it on Google Play

Čudovišta dolaze! Ubij ih ili umri muski! Postani profesionalni strelac čudovišta i preuzmi Igricu Pucanja Cudovista skroz besplatno!

Čudovišta su zavladala, a ti si jedan od preživelih. Svet je zaražen čudovištima i tvoj jedini zadatak je da ih zaustavis. Izaberi bilo koje oružje i pucaj, bodi, udaraj ili lansiraj ta cudovista na mars! Ova kul igrica ce postati tvoja nova omiljena igrica za ubijanje dosade, i plus je besplatna igra za skidanje.

Ova kul pucačka igra vam nudi obilje uzbuđenja na dvanaest različitih nivoa. Svaki nivo je teži nego prošli, a svaki sa novim čudovištem u društvu čudovišta sa prethodnih nivoa . Poslednji nivo nema kraja – čudovišta se roje dok se boris da opstanes koliko je to moguce u ovoj najboljoj igrici za decu. Zar ovo nije uzbudljivo? Preuzmi i igraj se i uzivaj u jednoj od najboljih pucacina na telefonima.

Igrica Pucanja Cudovista nudi mnostvo fenomenalnih karakteristika. Izaberi između dva heroja i kreni u akciju i nezaboravnu avanturu. Iskoristi sve pomoci koje su ti na raspolaganju, a to su 5x jaci napad, stit neunistivosti i obnavljanje utrosene energije . Uz sve to, igrači će naći sve vrste različitih oružja kao što su noževi , mačevi , sekire, topovi, plamenobacaci , laserske puske i još mnogo toga. Prepustite se zabavi!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s