Igrice Oblačenja – Medvedici

Igrice Oblačenja – Medvedici je je besplatna igra oblacenja za malu decu i igra za decu koja sadrzi četiri slatke mede i oni su panda, polarni medved, grizli i mrki medved.

1024x500


Get it on Google Play

Ako je vaša soba puna sa ovim slatkim životinjama, onda nemojte čekati više i stavite ih i na vase Android telefone takodje. Bez obzira da li si dečko ili devojčica, definitivno ces voleti ovu kul igru za decu. Broj različitih modnih kombinacija je ogroman i deca mogu provesti ceo dan igrajući ovu igru oblačenja i pokušavajuci da pronađu savršenu odeću za plišane mece. Postoji dodatna opcija za vas da se slikate sa slatkim mecom i pošaljite ga svim svojim prijateljima i upoznate ih sa svojim novim krznenim prijateljem koji se nalazi u ovoj igrici za decu.

igrice oblačenja su odlicne za poboljšanje mašte kod dece. Normalno je da ova vrsta besplatnih igara spada u kategoriju igre za devojčice, ali to je i igra oblacenja za dečake koji su željni da se danas igraju ove igrice – salon za kućne ljubimce. Još jedna prednost ove lepe salon igre je da moze da drži decu okupiranom ceo dan , što dalje implicira više slobodnog vremena za roditelje.

Možda je najveća prednost Igrice Oblačenja – Medvedici ta da je igra pogodna za decu svih uzrasta i jos je i besplatna igrica! Pre svega, najmlađi će uživati u ovoj igri zbog svoje dopadljive grafike i toplih boja, kao i plišanih medvedica. Ova igra za malu decu ima sve što jedna taka igrica za decu bi treba da ima.
Drugo, ovo je jedna od najboljih igara za predškolce, jer to će im pomoći da neguju svoju kreativnost.
A što se tiče tinejdžera, ova zivotinjska igrica može da im ponudi neke ideje o tome koje plišane igračke mogu da kupe svojim voljenima i neguju svoju kreativnost i zato je ovo igra za tinejdžere.

Ne ustručavajte se vise i ne dozvolite da vaš medved bude go – obucite svog medvedica odmah! Zabavne igre za decu je teško naći, a ovo je jedna takva zabavna igrica, tako da odmah preuzmite besplatnu Android aplikaciju.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s