Igra Oblacenja Android™ Igrica

Stanite ovde i napravite najboljeg Android Avatara  na svetu! Igra Oblacenja Android™ Igrica, jedna od onih kul igrica oblacenja s kojom cete imati zabavu satima.

featured-image
Preuzmite Aplikaciju ovde:
Get it on Google Play

Ako trazite najbolje besplatne igrice za Android, onda je ova nova igra odličan izbor za vas i vaše mobilne. Najbolja stvar kada je ova besplatna aplikacija u pitanju je da je višenamenska igra – . Prvo, to je igra oblacenja. A kada kažemo igra oblacenja, stvarno to mislimo. Kada preuzmete besplatno ovu igricu videćete da postoji opcija za vas da izaberete da li želite muško ili žensko Android stvorenje. Mi ne želimo da iko kaže da je ovo samo još jedna igrica oblacenja za devojcice, jer to nije. Verujemo da dečaci takođe vole da budu obučeni sa stilom, i zato je to takođe jedna od onih retkih kvalitetnih oblacenje igrica za decake. Bez obzira na vaš izbor, dobićete sledeće – decko Android i devojcica Android spremni da ih obuces!i Broj različitih odevnih kombinacija prevazilazi naše priče ovde.

Drugo, ova nova igra je pogodna za osobe svih uzrasta. Tople boje i primamljiva grafika, kao i interfejs čine ovu kul android igru igrom za malu decu i ukoliko trazite besplatne igre ili besplatne decije igrice za Android na pravom ste mestu, dok različiti stilovi odevanja i više različitih opcija stavljaju ovu igru u kategoriju igre za odrasle.

Treće, ovo je na neki način stvaranje Avatara aplikacija. Kada sredite svog Androida u ovoj Android igrici, videćete opciju da eksportujete svog Avatara. Možete ga poslati na e-mail i da ga koristite kao svog avatara na forumima, blogovima, različitim virtuelnim igrama, za Facebook profil sliku i sl.

Igre za devojčice i dečake  sve u jednom je teško naći, i zato bi trebalo iskoristiti priliku koja vam se pruza sa ovom “igrice za android telephone” aplikacijom. Uz pomoć ove Avatar besplatna aplikacije možete da vidite kako izgleda da postanemo mali zeleni robot koga svi toliko volimo.

Vaš personalizovan Android moze imati dužu ili kraću, kovrdžavu ili ravnu kosu, moze imati svetao ili taman ten, moze da nosi farmerke suknju ili haljinu. Promenite sve što možete, a to je – boja kože, frizura, nakit, majice, pantalone, suknje, haljine, šeširi i cipele. Sve je na vama! Napravite veliku Android zurku, pozovite svoje prijatelje i uživajte praveci Avatare.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s