Iks Oks Igra

Želite li da pronadjete najbolje igre mozgalice za decu i odrasle? Iks Oks Igra je aplikacija za mobilni telefon i tablet, Android verzija popularne igre strategije. Ako volite logičke igre, tzv. glavolomke ovo je prava Android aplikacija za vas!

Preuzmite Aplikaciju ovde:
Get it on Google Play

Kupovinom ove Android aplikacije možete nadograditi Iks Oks besplatnu verziju ove zabavne igre na tabli sa verzijom bez oglasa i uz mogucnost da birate mnoge cool teme!

Izazovite sebe i prijatelje sada jer ovo je najbolja android aplikacija za dobru zabavu. S različitim nivoima i opcijama, ova logička igra za decu i odrasle može biti idealna za razonodu jer spada u najbolje igre za ubijanje dosade. Preuzimanjem ove divne online igre strategije može dobiti fantastičnu zabavu iu isto vreme vežbate svoj um i logičko zaključivanje! To vam jedino može pružiti ova besplatna igra za android, aplikacija na srpskom jeziku.

Pravila igre Iks Oks:

Igrači se smenjuju u postavljanje X i O ( ili druge teme simboli ) na tabli za igru dok je igra završena.

Igra je završena kad jedan od igrača ima tri u nizu, u bilo kojem smeru u polju za igru, ili kada je tabla popunjena.

Igrač koji prvi dobija 3 u nizu je pobednik igre. Ako popunite tablu (svih devet kvadrata) i još uvek nema pobednika, ova logička igra će biti nerešena.

Ova besplatna aplikacija Iks Oks vam nudi da igrate protiv vaseg Android telefona ili X-O protiv porodice i prijatelja. Pravila igre su jednostavna bez obzira da li je Iks Oks igra za dvoje ili igra za jednog igrača.

Iks-Oks igra funkcije:

• 1 igrač protiv Android telefona ili 2 igrača (Iks Oks igra za dvoje) sa istim uređajem
• Različiti nivoi: Laki, Srednji, Teški i Profesionalni
• Statistički podaci koji se menjaju u zavisnosti od rezultata
• Iks-Oks teme za Android koje možete izabrati
• Automatsko pamćenje kada vas neko prekine ili kada napustite aplikaciju

Igrajte misaone igre i vežbajte svoj mozak:

Ljudi su uvek bili zainteresovani za izazove i vežbe za mozak uz misaone igre. Naš mozak je kao mišić što znači da treba vežbe svaki dan, skini igricu ako želiš da igraš igre mozgalice i zabavne igre za ubijanje dosade!

Ova besplatna igra je Android mobilni telefon i tablet je verzija popularne igre strategije. X-O je jednostavna igra koja se obično igrala s olovkom na papiru, ali ima i mnogo mogućnosti da se igra online danas.

Ako X-O igre igraju savršeno oba igrača, oni će uvek biti nerešeno, vaš glavna Iks Oks strategija trebala bi biti da ne pravite greške!

Da li uživate dok igrate super igre strategije i rešavati zagonetke? Onda je Iks-Oks Android aplikacija savršena igra uma za vas!

Preuzmite Iks Oks sada besplatno, izazovite sebe i prijatelje jer ova igra uma je dobar trening za mozak ili jednostavno igra za ubijanje dosade!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s