Zombi Igra-Zombies Run or Kill

Preuzmite aplikaciju ovde: http://www.mobango.com/zombies-run-or-kill/?cid=1779304

Zombi Igra-Zombies Run or Kill, nova zombi pucačka igrica je ovde! NAPAD ZOMBIJA! Nemrtvi su okupirali naše selo. Uzmite oružje, idemo u akciju, zombiji umiru!

Naše selo je bilo puno mira i tišine dok se zombi apokalipsa nije desila. Zivi mrtvaci se danas mogu videti svuda. Ti si jedan od retkih koji je preziveo napad. Vi kao specijalni agent imate veoma odgovoran zadatak – da pokušate da pronađete druge preživele i da izvrsite ubijanje zombija. Nemojte da mislite u sebi – “Zombies, Run”, vec postanite pravi profesionalni zombi ubica.

Ovo je jedna besplatna zombi igrica koja će učiniti vaš život interesantnijim. Kada počnete da igrate ovu igru, nećete moći dase zaustavite. Moraćete da budete pametni da bi ubili zombije, koji su potpuno bez mozga. Postoje različite vrste zombija u ovoj igri, od kojih su neki lakše da se ubiju, dok za druge treba direktan hedsot.

Imate različita oružja na raspolaganju, od kojih možete odabrati onaj koji vam najviše odgovara kada vas zombi napadne. Standardan je mač, ali postoji i poseban laserski mac da vam pomogne da uništite zombi horde. Što više zombija ubijete, više iskustva ste dobili, i na taj način dobijate više metaka za pištolj i pušku. Kada su laserski topovi i motorne testere u pitanju, pažljivo ih koristite- ne možete ih koristiti kad god želite, i kako igra napreduje, moraćete da imate mocnije oruzje. Želeli smo da ova igrica bude zanimljiva koliko je to moguće, tako da se ona u stvari sastoji u ispunjavanju misija. U svakom trenutku imacete po 3 misije da ispunite, i sa svakom ispunjenom misijom, dobijate XP poene i mogucnost za jacim oruzjem i vecim brojem metaka. Pucacke igrice su napopularnije igrice trenutno, a zombi igre neprevazidjene! Najbolja igrica za Android!

Još jedna karakteristika ove igre je da mozete da ubijete zombija ili danju ili noću. Ove promene se desavaju u skladu sa vremenom na vašem telefonu. Od 9 uveče do 5 ujutru je noć i tad je potpuno mračno i zombiji su aktivni tada, a od 5 ujutru možete se osećati sigurnije, jer ste na dnevnom svetlu.

Imajte na umu da su svi zombiji neljudi , i da ćete morati da koristite obe ruke da ih porazite. Sto više igrate, bicete bolji, sve dok jednog dana ne postanete pravi zombi terminator!

http://www.mobango.com/zombies-run-or-kill/?cid=1779304

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s