Smesne melodije za poruke

Preuzmite aplikaciju ovde: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bestringtonesapps.funnysmsringtonesandsounds&hl=sr

Dobar smeh ozari celu kucu! Smesne melodije za poruke aplikacija je jedan od najboljih nacina da ulepsate svo dan.

Ne morate slušati viceve svaki dan da bi bili dobrom raspoloženju. Neverovatno je kako male stvari kao što su smešne melodije mogu učiniti vaš dan lepsim. Smesne melodije za poruke je aplikacija sa zbirkom pažljivo odabranih čudnih zvuka koje mozete postaviti kao sms melodije. U ovoj aplikaciji mozete pronaci smešne životinjske zvukove, zvuke dece koja pevaju bas smesno i ostale lude stvari, a sve ovo mozete podesiti kao melodiju za poruku.
Smeh je reakcija na određene nadrazaje. To može nastati iz slusanja smesnog vic, golickanjem, ili drugim nadrazajima. Najčešće se smatra kao promena izraza lica u vidu pozitivnih emocionalnih stanja, kao što su radost, veselje, olakšanje, itd. Međutim, u nekim slučajevima mogu se izraziti i emocije, kao što je sramota, ili zbunjenost ili ljubazni smeh.

Osmeh ne samo da vezba sve misice na licu, vec nas i stresa oslobadja. Sto je jos zanimljivije, nase telo ne moze da razlikuje pravi smeh od lazno, dakle obicno cerekanje je dovoljno.

Kako bismo smanjili stres u nasim svakodnevim zivotima, moramo se vise smejati. Iskoristite ovu antistres aplikaciju na najbolji moguci nacin! Smeh je ljudski dar za suočavanje i za opstanak. Moć smeha dolazi do izrazaja svaki put kada se smejemo. U današnjem stresnom svetu, moramo mnogo da se smejemo, a ove besplatne melodije ce vam to omoguciti.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bestringtonesapps.funnysmsringtonesandsounds&hl=sr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s