Kako Postati Heroj

Kako Postati Heroj

Preuzmite aplikaciju ovde: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bestfreegames.superherogame.makemeasuperhero&hl=sr

Ovo je ekstra super kombinacija fotomontaza aplikacije i igrice oblacenja. Kako Postati Heroj je besplatna aplikacija koja ce vas odvuci u čaroban svet junaka.

Superheroji su odgovorni za dobrobit i sreću svih ljudi na planeti, a ova aplikacija je na neki način super herojska, jer je njen glavni cilj je da donese radost u vas život i živote vasih prijatelja. To je jedna zabavna aplikacija koja će napraviti smešnu sliku Faker. Ono što čini ovu aplikaciju tako jedinstvenim je da je u prvom delu ‘Ubaci Face’ aplikacija, a u drugom delu je igrica oblacenja. Ima ćete mnogo zabave kada želite staviti lice na telu superheroja. Ova aplikacija vam pruza zabavu sa fotografijama. Ovaj app će vam dati neerojatnu količinu zabave. Preporučujemo ovu igru ​​za sve ljude, ali prije svega, naravno, za mlade koji žele istraživati ​​svet nepoznatog i upustiti se u avanturu. I odrasli će imati dobro vreme igrajući ovu igru, dok su u podzemnoj železnici ili kad se okupljaju s prijateljima na piće. Dakle, momci postanite neverovati i fantasticni Super čovek koji ste oduvijek sanjali!

ϟ SPREMNI? Krenite! Napravite me u superheroja! ϟ

Ako ste se ikada zapitali što bi hteli biti superheroj, i da se osetite kako izgleda spasavanje sveta, ili samo malo zabaviti se sa svojim prijateljima, vi ste na pravom mestu, a sve što trebate učiniti kako bi otključali vaš unutarnjeg superheroja, je pratiti sledecih nekoliko koraka.
* Skinite Kako Postati Heroj aplikaciju besplatno
* Korištenje kamere na telefonu, slikajte sebe ili koristiti bilo koju od slika koje imate na raspolaganju u vašoj fotogaleriji. Dozvoljeno vam je da napravite bilo kakve grimase koje želite i koje smatrate da bi trebale odgovarati poznatim superjunacima, samo stanite uspravno i gledajte ispred vas.
* Nakon što odaberete savršenu sliku koja je izvrstna za ovu superheroj igrica, onda bi trebao namestiti sliku kako horizontalno tako i vertikalno i ubaciti lice tako da se uklapa u zadani okvir. Kad je sve na svom pravom mestu ide sledeći korak gde magija se događa …
* Ciribu Ciriba- vi ste superheroj! Sada možete videti vaše lice na izuzetno mišićavom i jakom telu i sledeće sto trebate učiniti je odenuti sebe. Od tog trenutka, mi smo u svetu igrice oblacenja. I ovo je najbolja igra koja postoji. To je igra za decake, a verzija ove igre za devojčice očekuje se uskoro (za sve super devojke).
* Vi kao superheroj uvek trebate zaštititi svoj identitet, i to je razlog zašto preporucujemo masku – uvek nosite masku i sebe zaštitite od zlikovaca. Provedite sve vreme koje je potrebno da odaberete savršenu masku za vas, jer to je najvažniji deo svakog pravog superheroja. Obucite sebe u savršen kostim, i vi ste spremni otići u akciju. Reci celom svijetu “JA SAM HEROJ!”
* Koristite dugme mix kako bi dobili slučajne kombinacije svih tih predmeta.
* Koristite mute dugme za uključivanje i isključivanje melodije.
* Kada ste gotovi – Podelite na Facebook, Sacuvajte sliku, postaviti kao pozadinu, postaviti kao fotografije kontakta, ili pocni ispočetka ako niste zadovoljni.

U najcrnjoj noći nema ni jedno zlo vam nece izmaci! Zabavite sebe, svoje prijatelje i rodbinu s novim superheroj kreator. Uverite se sami koji superheroj ste vi!

Preuzmi Igricu Ovde: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bestfreegames.superherogame.makemeasuperhero&hl=sr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s