Igrice Oblacenja – Zeka Peka

Preuzmite aplikaciju ovde: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bestfreegames.bunnydressup.rabbitgame&hl=sr

ღ Igrice Oblacenja – Zeka Peka je sada ispred vasih vrata, zato preuzmite besplatnu aplikaciju i neka zeka peka udje! Besplatna igrica za decu je tu i super slatka je!

Uskrsnji zec s Uskrsnjom korpom punom šarenih uskrsnjih jaja je stigao! Ovo nije obicna zec igirca. To je tako slatka i simpaticna igrica za decu da će vam nivo šećera u krvi porasti brzo. Osim toga, ovo nije standardna ljubimac igra s mačkom ili psom, vec umesto toga, ova besplatna igrica ima ovog neobičnog zeku ljubimca. Ovo je nova igrica oblacenja u gradu i trebate pratiti najnovije trendove i modu i uživati ​​u Uskrsnji Zeka Besplatna Igrica!

♥ Preuzmite Uskrsnji Zeka Besplatna Igrica aplikaciju
♥ Uključivanje ili isključivanje muzike u igri
♥ Pritisnite “Play” za početak igre
♥ Odaberite dugme s komadom odeće, nakitom ili pozadinama
♥ Kliknite na dugme dok ne pronađete savršen artikal
♥ Kliknite na dugme za slucaqjnu kombinaciju
♥ Kada ste gotovi kliknite na dugme sa “✓”
♥ Podelite svoju sliku zeko sa svim svojim prijateljima ili samo ga zadržite kao pozadina za mobilni

Obucite zeku i vi i on će se osjećati zabavno! Zeko manija je počela i niko ne može odoljeti da ne bude dio nje. A kad kažemo niko, mislimo na bebe, decicu, decu i odrasle – jer ova životinja igra je jedan od onih zavisnih igrica. Vi jednostavno ćete morati igrati ovu kul igru ​​ dok ne možete reći da ste pokušali sve moguće modne kombinacija, a to je, moj prijatelju, puno. Što je bilo, zbunjeni ste? Preuzmite besplatnu igru ​​i igrajte se kao zec sto se igra sa sargarepom!

Ovo je igra za devojčice ali i igra za dečake. Devojcice će voleti ovu aplikaciju jer ce se brinuti o zeki, i zato što je lepo i sto ima puno različitih kombinacija. Nakon sto devojka obuce zeku, ona može zamisliti skakanje s njim u salon lepote. Decaci, kao sto decaci obično cine, pokuša će napraviti ovu igru više macho nazivajuci je zec igra, i pokušavajuci izvući zecu uši. Bilo kako bilo, oboje će uživati ​​u ovoj besplatna igra zec, jer je neodoljiva i jer je igra oblacenja za decu.

Ako ste zadovoljni s likom zeko zecica koju ste napravili pomoću ove ljubimac igrice, nemojte ga držati u zečju rupu, vec podelite svoju lepu životinju na Facebooku, sacuvajte u galeriju, postaviti kao kontakt slike ili postavite kao pozadinu i ulepšajte vasu pozadinu. Neka ceo svet vidi da ste dobili svog novog zeko prijatelja.

Kao sto bi Dusko Dugusko rekao – Nema vise narode!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bestfreegames.bunnydressup.rabbitgame&hl=sr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s