Igrice Oblacenja – Cudovista

Preuzmite aplikaciju ovde: http://gallery.mobile9.com/f/3037999/

Hajmo da se malo zabavimo! Stize nova neverovatna besplatna aplikacijaIgrice Oblacenja – Cudovista! Ovo morate imati, ako volite besplatne igre za devojcice, ovo je prava stvar za vas.

Zabavite se s četiri prekrasne devojcice cudovista svaki dan. Učinite ih potpuno glamuroznim i ​​cudovisnim s fantastičnom odecom! Obucite im odeću koja je trendi i neverovatna. Namestite im frizuru, pravite razne kombinacije odece i dodajte asesoare.

Igrajte Monster high igru oblacenja! Odaberite jednu od cetiri devojcice cudovista i napravite potpuni preobrazaj. One obožavaju visoku modu, pa budite pazljivi da odaberete pravu kombinaciju za njih. Postoje različite frizure, bluze, suknje, cipele, helanke i čarape, što znači da postoje hiljade i hiljade kombinacija s najnovijim trendovima odeće za školu, sportske ili elegantne odeće za zurke za cudovista kao sto je  Draculaurin 1600. rođendan. Dodajte nakit ili tasnicee da bi cela kombinacija bila potpuna.

Ova slatka čudovišta izgledaju kao omiljeni likovi iz crtaća Monster High, Draculaura, Lagonna Blue, Clawdeen Wolf, Frankie Stein. Divno cete se provesti igrajući se sa ovim strašnim devojcicama. Njihova odeća je super za Noc Vestica i kostime cudovista poput Draculaura kostima, tako pokušajte pronaći najbolji za vas i budite najlepši na zurci.

Kako igrati Igrice Oblacenja – Cudovista:

– Odaberite jednu od četiri devojcice cudovista

– Koristite dugme za uključivanje i isključivanje muzike

– Odaberite komad odeće koji joj želite obuci

– Kliknite na dugmice dok ne pronađete svoju omiljeni komad odjece

– Kada završte kliknite na dugme “✓”

– Izaberite neke od opcija sa liste

Ako ste zadovoljni izgledom devojcice cudovista koju ste napravili, možete podeliti na Facebooku, spremite u galeriju, postaviti kao kontakt sliku ili postaviti kao pozadinu i ulepšajte vašu pocetnu stranicu.

Nemojte se bojati, dođite i zabavite se uz Igrice Oblacenja – Cudovista!

Preuzmi igricu ovde: http://gallery.mobile9.com/f/3037999/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s