Igrica za Devojcice Superzena

Igrica za Devojcice Superzena

Preuzmite aplikaciju ovde: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bestfreegames.superherogame.supergirlgame&hl=sr

Napred devojke! Ova nova Igrica za Devojcice Superzena vam donosi superheroji i još mnogo toga! Postanite Superzena uz pomoc nove igrice oblacenja.

Konačno nešto za devojke! Bilo je krajnje vreme da igre za devojke izađu i ovo je najbolja igrica ikada. Ovo je besplatna igrica koja ce drzati vasu paznju ceo dan. Pokušajte da napravite ženskog heroja koji će biti samo u skladu sa vašim potrebama i željama. Možete da kombinujete različite delove različitih žena superheroja, i napravi superzene koje će biti spremne da se bore protiv svih. To je igrica oblacenja za devojcice koje vole da budu hrabre i spasu planetu.

Ovo nije klasična superheroj igra, ali je zenstvena. Ko je rekao da jedna top devojka ne može da bude jaka i da nosi karmin u isto vreme? Napravite zena heroj figuricu na način na koji ste je zamislili. Ova Android igra, možete promeniti odelo od glave do pete vase super devojke. Možda Betmen je najpopularniji superheroj među muškarcima, ali je vaša kombinacija zena mis i zena macka jaca i bolja. Igrajte se igricu oblacenja i zamislite kako ste spasili svet sa vasim superzene aplikacijom.

Igrica za Devojcice Superzena je najbolja igra! Ova besplatna igrica bice prava uzivancija!

Ko vodi svet? SUPERZENE!

Igraj sada besplatno igru!

Upotreba je veoma jednostavno. Kada preuzmete ovu besplatnu aplikaciju, imaćete priliku da napravite sopstvenu super devojku i da je imate na svom telefonu.

-Kada otvorite ovu aplikaciju, videćete zenu superheroja, a na levoj i desnoj strani od nje, videćete pet različitih tastera. Možete koristiti ove tastere da biste promenili stvari Supervoman kao sto su – glava, ruke, gornji deo tela, plast i noge. Koji superheroj si ti?

– Koristite taster shuffle za slučajnukombinaciju svih ovih stavki.

– Koristite mute dugme za uključivanje i isključivanje melodije.

– Pritisnite dugme kada zavrsite da birate opcije: deliti na Facebook-u, sacuvati sliku, Postavi za pozadinu, podesite kao kontakt Foto, ili pocnite ispocetka ako niste zadovoljni.

Molimo vas da prijavite grešku, a mi ćemo je popraviti sto pre mozemo!

Preuzmi Igricu Ovde : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bestfreegames.superherogame.supergirlgame&hl=sr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s