Igra čudovišta – Ja čudovište!

Igra čudovišta - Ja čudovište

Preuzmite aplikaciju ovde: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bestfreegames.monstergame.makemeamonster&hl=sr

Svi viču “Napravi me na čudovište”! Ova Igra čudovišta – Ja čudovište je smešna mešavina fotomontaze i igre oblacenja koja ​​vas pretvara u čudovište iz druge dimenzije u sekundi potpuno besplatno.

Preuzmite besplatnu aplikaciju “Igra čudovišta – Ja čudovište!” i zabavite se sa svojom porodicom i prijateljima satima. Ništa nije više zanimljivo nego fotografisanje i pravljenje smesnih grimasa. Smešna stvar je da možete urediti da stavite svoje lice na sliku s telom monstruma koje ste stvorili sami.

Čudovišta iz svemira su došla i postala toliko popularna da svako želi izgledati poput njih. Ova ogromna čudovišta su vrlo jaka i zgodna i svi im se dive. Ali to nisu morska čudovišta initi neka druga stvorenja, jer oni su jedinstveni čudovišta iz svemira s vlastitom modom i stilom. Njihova popularnost je toliko velika, kao svi pjevačima i filmske zvijezde zajedno sa svojim slikama svuda. Oni imaju čak i svoju vlastitu igru ​​za decu za kojom su svi ludi.

Ovo čudovište igra za decu vam pruža puno mogućnosti, jer postoje hiljade i hiljade predmeta koje možete kombinovati kako bi čudovište napravili onako kako želite. To mogu biti malena, slatka čudovišta ili strašna čudovišta koje će učiniti da vam se krv zaledi, tako da to može biti igra za dečake i igra za devojčice, jer se svako može zabaviti, pa čak i stariji.

Kako igrati ovu fantastičnu igru – Igra čudovišta – Ja čudovište?

★ Foto zabava počinje. Uzmi svoju sliku ili sliku svog prijatelja pomoću telefonske kamere ili neku fotografiju iz vaše fotogalerije. Možete napraviti grimasu kakvu želite, samo stanite pravo i gledajte u kameru.

★ Kada se fotografisete, namestite sliku kako horizontalno tako i vertikalno i podesite poziciju lica, tako da se uklapa u zadati okvir. Kad je sve na svom pravom mestu, sledeći korak je da stavite lice na telo čudovišta.

★ Kada završite ovu smešnu fotomontazu, ulazite u svet igrice oblacenja. Napravite telo čudovišta da izgleda onako kako vi želite pritiskom na tipke i odabirom delova tijela čudovišta: gornji dio tijela, kratke hlače, krila, rep, ruke i noge … čak možete promijeniti pozadinu

★ Koristite dugme shuffle kako bi videli slučajnu kombinaciju svih tih predmeta.

★ Sada, pogledjte novog sebe! Sada ste jaki i nepobjedivi poput najpoznatijih čudovišta u svemiru. Možete se pohvaliti o tome koliko zelite! Sacuvajte sliku u svoj telefon, postavite je kao pozadinu, postavi je kao fotografiju kontakta, ili počnite ispočetka ako niste zadovoljni

Koristite ovu smešnu aplikaciju fotomontaze da napravite kostim čudovišta za Noc Vestica da budete originalni.

Ajmo da se malo zabavimo sada! Preuzmite Igra čudovišta – Ja čudovište! i uzivajte!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bestfreegames.monstergame.makemeamonster&hl=sr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s