Heroji Igrica

Heroji Igrica

Preuzmite aplikaciju ovde: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bestfreegames.superherogame.makeasuperhero&hl=sr

Sumnjate kako da heroj bude napravljen? Za to vise nema potrebe, jer je ova nova Heroji Igrica aplikacija besplatna igrica koja ce vam pomoci da imate svog licnog superheroja!

Ovo je uglavnom aplikacija za decu, ali i aplikacija koju ce i tinejdžeri i odrasli voleti previše. Postoji mnogo različitih Heroji Igrica na svetu, ali ova je jedinstvena. Ovde i sada, svako može dizajnirati superheroja sa velikim mišićima, ogromna snaga, lepa odeca i mnoge druge stvari. Drugi razlog zašto je ova aplikacija toliko dobra je taj sto može da vam pomogne da saznate kako da postanete superheroj i u fizičkom i mentalnom smislu. Ovaj odlican borac koga cete dobiti ce vam uvek pomoci. Igrice i igrice tokom celog dana!

Ono sto vam ova aplikacija vam nudi jeste mogucnost da stvorite lika koji će se uklopiti u sve vaše potrebe i želje. Svima sun am vec dosadili poznati heroji, i treba nam neko osveženje. A šta je bolji način za to, nego da vas heroj bude licno vas? Sa ovom extra super heroji igre aplikacijom, možete da promenite kostim superheroja, pelerina, maske i mnoge druge stvari. Imaćete gomilu zabave dok smislite odgovarajuce ime za vaseg heroja. Mi svi znamo da će borba dobra i zla trajati vecno, tako da požurite i izgradite heroja koji će biti najjači, najpametniji, i jednostavno najbolji!

Kreiranje superheroj je zaista zabavno! Jednom kada probate ovu igricu, necete moci da stanete, a srecom necete ni morati, jer vam Heroji Igrica aplikacija pruza hiljade različitih mogućih kombinacija!

Ako želite da vaš junak bude pravedan poput Betmen – a, ili super jak kao Hulk, ili da on lako može da skoči sa vrha zgrade kao Spiderman, ovde možete napraviti sve u jednom! Uzmite najbolje osobine od svih vaših omiljenih superheroja i ukombinujte ih u jedan ultra-superheroj u borbi protiv zla.

Kako da koristite Heroji Igrica aplikaciju?

Upotreba je veoma jednostavno. Kada preuzmete ovu besplatnu aplikaciju, imaćete priliku da napravite svog heroja i da ga imate na svom telefonu.

-Kada otvorite ovu aplikaciju, videćete default superheroja, a na levoj i desnoj strani od njega, videćete pet različitih tastera. Možete koristiti ove tastere da biste promenili stvari kod superheroja – glavu, ruke, gornji deo tela, ogrtač i noge. Koji si ti superheroj?

– Koristite taster shuffle da dobijete slučajnu kombinaciju svih ovih stavki.

– Koristite mute dugme za uključivanje i isključivanje melodije.

– Pritisnite dugme sa stikliranim znakom na njemu da birate opcije: deliti na Facebook-u, sacuvati kao sliku , Postavi za pozadinu, podesite kao kontakta Foto, ili Pocnite ispocetka ako niste zadovoljni.

Molimo vas da prijavite grešku, a mi ćemo popraviti sto brze mozemo!

Preuzmi Igricu Ovde : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bestfreegames.superherogame.makeasuperhero&hl=sr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s