Baloni Igra – Bubble Smasher

Preuzmite aplikaciju ovde: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bestfreegames.smashgame.bubblesmasher&hl=sr

Hajde da pucamo baloncice! Igraj Baloni Igra – Bubble Smasher! Ovo je najbolja besplatna igra ikad napravljena, idealna da se zabavljate satima!

Bubble Smasher je super igra za decu i sve ljude širom sveta koji bi želeli da obore svetski rekord. To je jednostavna igra za ljude koji se dosadjuju. Samo pucajte mehuriće i vrlo brzo ćete videti kako je ova igra zarazna i fantasticna za ubijanje dosade. Jedan po jedan, svi ljudi oko vas će postati zavisnici, i neće im biti lako da prestanu da igraju.

Kako igrati Bubble Smasher igru?

Možda izgleda kao obicna igra, ali za Bubble Smasher ipak treba imati neke veštine. Ispucajte sto vise mehurića možete i prikupite srebrne i zlatne novcice u njima da prikupite poene i preživite. Kada puknete beli baloncec sa zlatnim novcicem, možete dobiti jedan poen. Ali budite oprezni da ne izgubite neki od njih. Ako ste propustili jedan, izgubicete 10 poena. Pucajte mehurice u zelenoj boji sa srcem unutra i zaradite 10 poena.

Čuvajte se losih mehurića koji mogu učiniti da izgubite poene. Ova super igra ima dve vrste zlih mehurića koje treba izbegavati: žuti mehurić ima bombu unutra, i možete izgubiti 10 poena ako ga dodirnete; pazite na crveni balon s znakom radioaktivnosti, jer možete izgubiti 25 poena.

No, ne brinite, svaki Bubble Smasher, čak i profesionalac mora zatraziti pomoć kad tad. Tu su neke vrlo dobre stvari korisne za opstanak. Možete naći tri pomoci koje mogu učiniti vašu igru lakšom na neko vreme. Koristite dugme sa satom da usporite tempo, tako da možete imati dovoljno vremena da puknete sve dobre mehuriće; Druga mogućnost je da povećate polje oko prsta i iskoristite priliku da pucate više mehurića samo jednim dodirom, sto ne znaci da cete izgubiti poene ako dodirnete loše mehuriće. Kada situacija postane kritična, koristite treće dugme s bombom i pocistite sve mehuriće sa ekrana.

Kada vam ponestane pomoc tokom igranja “Baloni Igra – Bubble Smasher” još uvek postoji prilika za vas. Zaradite bodove tokom igre: nakon svake pete igre koja traje više od minuta, dobicete jednu od pomoci. No, ako želite više, idite u prodavnicu i zaradite novcice ispunjavanjem besplatne ponude koje pruža naš partner GetJar.

Dakle, hajde da ponovimo sta sve ima ova super igrica:

– Puknite beli balon sa zlatnim novcicem dobijate jedan bod, ako ga propustite gubite 10 bodova

– Puknite zeleni balon sa srcem vam donosi 10 bodova

– Puknite žuti balon – izgubićete 10 bodova

– Puknite crveni balon – izgubićete 25 bodova

Vrste pomoci:

– Da usporite vreme

– Da povećate prst

– Da bombom puknete sve mehuriće u isto vreme

Ova mini igra sluzi za ubijanje dosade! Nabavite Bubble Smasher i budite profesionalni razbijac baloncica.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bestfreegames.smashgame.bubblesmasher&hl=sr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s