Lavez Psa – Zvuci

Lavez Psa – Zvuci

Preuzmite aplikaciju ovde: http://gallery.mobile9.com/f/2762435/

Da li je to lajanje sto ja čujem! Ako je pas vaš omiljeni ljubimac, sigurno ce ti se svidjati Lavez Psa – Zvuci aplikacija u vašem telefonu. Ova zanimljiva aplikacija moze da se postavi kao melodija, alarm da vas probudim ujutru ili SMS melodija.

Ovde možete naći veliki izbor različitih zvukova mnogih rasa pasa. Ako volite štenad, onda sigurno znate kako Rottweiler (popularni Rot) cvili. Ako želite da vaš pas bude teritorijalna, onda ćete sigurno voleti zvuk pas koji laje pa tako postoje razliciti lavezi koji se mogu naci, kao sto je lavez bulldog –a, Retriver – a i mnogih drugih. Ako želite da zaplašite svoje prijatelje, možete izabrati jeziv zvuk kada psi zavijaju! Ovaj zvuk je tipičan za Torbarskog vuka i Hovavart. Ako imate Chihuahua kao vašeg ljubimca, sa ovom besplatnom aplikacijom možete je čuti kad god pozelite. U tom slucaju mozete da namestite zvuk rezanja.

I ko može da odoli slatkim haski stenci -ma? Sa ovom prelepom aplikacijom, lavez psa ce da te prati gde god da krenes. A ko nije čuo za labradora i Maltezera, dva najpoznatija psa na svetu? Ovo dvoje su tako mekani i slatki da niko ne može da im odoli. Postoje mnogi drugi psi i njihovo lajanje u ovoj aplikaciji i zbog velikog izbora izbora ne možemo ni da ih navedemo sve ovde i sad! Moraćete sami da izaberete vaseg omiljenog psa!

Psi obavlja mnoge uloge za ljude, kao što su lov, gonjenje, uklanjanje stresa , zaštita; zatim oni pomažu hendikepiranim osobama i prave drustvo ljudima. Ovaj uticaj na ljudsko društvo im je dao nadimak čovekov najbolji prijatelj. U 2001, bilo je procenjeno da ima oko 400 miliona pasa u svetu.

Psi i štenad – uz Lavez Psa – Zvuci app volecete ih oboje!

http://gallery.mobile9.com/f/2762435/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s