Zombi Tema GO Launcher

Zombi Tema GO Launcher

Preuzmite aplikaciju ovde: http://gallery.mobile9.com/f/2900710/

Zombi Tema GO Launcher vam predstavlja nemrtve na vasem telefonu! Ova velicanstvena Android tema mora odmah da bude na vasem telefonu i pripremite se za zombi napad!

Ova aplikacija sadrži neke zaista zanimljive slike zombija što je svrstava među tri najveće Android teme. Verovatno vam je vec dosadila vasa stara go launcher tema, a najbolje što možete da uradite, kako za sebe, tako i za vas telefon je da postavite našu zombi temu. Ovo je jedna besplatna tema za android! Vas mobilni hoce da bude zombified sto je pre moguce!

Zombi Tema Go Launcher sastoji se od tri zombi slike koje se koriste za dve pozadine i screensaver. Supermen zombi je postavljen kao screensaver da zaštitite tvoj telefon 24/7! Kada otključate svoj telefon na prilagođenoj dock pozadini možete pronaći krvolocnog zombija sa telefonom u ruci, ili za slanje SMS-a svom prijatelju videćete zombija u poruci. Sve vaše ikone su dizajnirane sa zombi mesom preko njih, ili kao da su u ustima zombija. Pozadina stranica je predstavljen kao tapeta niz koju curi krv zombija. Ovo je odlicna tema za skidanje koja bi trebalo da bude postavljen na vašem mobilnom telefonu odmah.

Kako instalirati Zombi Tema Go Launcher:

1. Uverite se da imate najnoviju verziju GO Launcher Ex i da je instalirana! (Pretraga “GO Launcher Ex” za dovnload)
2. Postavite temu: MENi-> Teme-> Instalirati-> Izaberite “Zombi Tema Go Launcher” -> Primeni

Invazija se već dešava! Budite deo toga – skidanje tema za mobilni je obavezno kako ne biste propustili ovaj bitan dogadjaj!

http://gallery.mobile9.com/f/2900710/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s